Ha valakinek nincs ereje leállni a drogozással - az honnan tud akaraterőt szerezni?
Hát úgy hétvégente belövöm magam ilyen ismeretlen dizájner droggal. Most visszajött a 4-mec - azt szoktam leggyakrabban nyomni, meg ilyen bio speed-et.
Amúgy ez csak akkor van amikor jön a haver, és ad cuccot.
Hétközbe nagyrészt füvet, és herbált szívok. Vagy ilyen olcsó pár 100 forintos dolgokat..
Amúgy nem azzal van a baj, mert ha most akarnék le tudnák állni akár egy hónapra is. A télen is kihagytam több mint 2 hónapot.
De amúgy mindegy hogy mennyit hagyok ki, mert amint pénzem lesz nem bírok magammal.
Tehát ha elmegyek dolgozni, és kikészít a munka, tavaly ott is kibírtam hónapokig. Aztán jött a második nagyobb fizu, bekattantam, és vettem pár gramm kólát amivel el is vágtam a gyári fizum nagy részét. Utána persze nem mentem be dolgozni, mert nem volt erőm megint egy hónapot végigkínlódni 3 műszakban, mert utána úgyis elnyomatom egy este az összes pénzt..
Tehát nekem inkább ilyen pénzkezelési problémáim vannak.
Ha pénzem lesz akkor addig nem nyugszok, még be nem állok. Sosem volt olyan hogy mondjuk úgy aludtam volna el hogy valahol van pénzem. Max fizetéskor 1 napig, mikor már szétcsaptam magam. Persze a legutóbbi munkahelyem is több mint 1 éve volt.. Akkor is ahogy írtam 2 este alatt eldrogoztam az egészet.
És ezt csinálom már 17 éve.
Teljesen mindegy mennyit vagyok tiszta. Mert amint pénzem lesz egyből vissza esek, és azt veszek amit épp leggyorsabban kapok.
Amikor pénz kerül a kezembe már nincs választási lehetőségem. Ezért reménytelen vagyok. Így nem lehet élni, és nem is bízok magamban. A halál lesz ami megment ettől az élettől...
Akkor így jártál
Látszik hogy se akaraterő se kitartas csak kifogasok
Tőlünk meg várod a csodát..
17# hogy csuknák már le egy anonim oldalon? Jezusom
Nem nagy hal,senkit se erdekelnek a piti drogosok
Semmit se tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!