Hogyan szerezzek önbizalmat, akarateröt, bátorságot? Egy elkeseredett férfi!
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 14:46
1/7 anonim válasza:
Én azt figyeltem meg, ha az ember sok jó dolgot csinál, segít másoknak az határozottan növeli az önbizalmát, hasznosnak érzi magát.
2/7 A kérdező kommentje:
van benne valami! én alapvetöen egy lusta dög vagyok !
2011. febr. 19. 14:54
3/7 anonim válasza:
Na ilyet nem mondunk magunkra! :-) Ha valaki lusta annak is meg van az oka (kudarc, célok el nem érése, célok hiánya stb.). Mindenki saját magának szervezi meg az életét, azt hogy szép napja lesz vagy nem. Tessék összeszedni magad!
(első válaszoló voltam).
4/7 A kérdező kommentje:
jó ! könnyü azt mondani !! de nekem tényleg nem jön be semmi , de semmi !! párommal sem jövök ki , nem szeretek sehov a sem menni szorakozni , munkahelyemre is késön érek be ... !!! Sorolhatnám de minek !!!
2011. febr. 19. 16:51
5/7 anonim válasza:
Nem erről szól az élet? Jönnek a problémák és megoldjuk őket, aztán újabb problémák.... Mutass olyan embert, aki nem ezt csinálja. Sajna az ember csak maga tud változtatni a dolgokon. Ez van. Ha elhagyja magát akkor meg a sok probléma rázúdul és még nehezebb lesz az élete.
6/7 anonim válasza:
Valami SSRI készítményt sürgősen írass fel egy pszichiáterrel! Az segít, a többi mellébeszélés!
"Z"
7/7 anonim válasza:
Jot tenne neked,ha lenne egy olyan ember,akinek mindent elmondhatsz,megert,tanacsot tud adni. Ha gondolod,irj privit,szeretnek segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!