Hol talalhatnek olyan orvost aki segít leállni az parnassan (olanzapine) nevű antipszichotikumrol?
Figyelt kérdés
2020. jan. 16. 16:30
1/9 anonim válasza:
A saját orvosod keresd meg a problémáddal. Ez nem egy Algopyrin.
2/9 A kérdező kommentje:
A saját orvosom szedetne velem évekig.
2020. jan. 16. 16:40
3/9 anonim válasza:
Vagy beszélsz a saját orvosoddal, vagy keresel helyette egy másik pszichiátert. Az antipszichotikum (neuroleptikum) nem gumicukor, hogy csak úgy abbahagyd az eszegetését. Kőkemény pszichoterápia jár(na) mellé, tehát ezt alaposabban át kéne gondolnod.
4/9 A kérdező kommentje:
A pszichológus nem akar a traumamrol beszélni.
2020. jan. 16. 16:53
5/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest nem kapok semmilyen terápiát.
2020. jan. 16. 16:59
6/9 anonim válasza:
Ember! ne levelezz velem magánban, bunkó és sértő módon! nem én vagyok a terapeutád, és nem dolgom az, hogy felvállajak egy olyan embert, aki segítséget kérni jön, miközben csak homokzsákot keres magának! OK?
7/9 A kérdező kommentje:
Te voltál paraszt és mondtad hogy akkor így jártam
2020. jan. 16. 17:20
8/9 anonim válasza:
Addiktológus is arra hivatott, hogy segítsen. Szerintem válts pszichiátert vagy keress addiktológust.
9/9 anonim válasza:
Csakis az aki felirata neked. Lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!