Ez kényszerbetegség? Nem bírok leàllni a fejbőröm kapargatàsàval, úgy érzem, ezzel vezetem le a stresszt.
Szia!
Ez nagyon nem jó, s mint írtad a hajadnak/fejbőrödnek is árt! Nem lehet megszüntetni valamivel a korpásodásod? Mit próbáltál már ellene? Látott emiatt bőrgyógyász? Vagy az endokrinológus, a hormonális probléma miatt mit tanácsolt?
Valóban, a sztressz labda jobb lenne, mint a kényszeres fejvakarás.
Hidrogén peroxid gombaölő szer, lehet kapni patikában, és fodrászkellékesnél. Nekem is ilyen volt a fejbőröm, vettem mindenféle sampont, de csak a hidrogén peroxid segített!
Ha elmúlna a korpa, sokat segítene ebben a kényszerességben. Amúgy szerintem nem olyan vészes, minden ember kapargatja a sebeit.
Igen, olyasmi lehet ez, mint a koromragas.
Szerintem, segithet a stresszlabda, meg ha nagyon sok vizet iszol egy nap. 2-3 litert. Ez is oldja a stresszt. Meg ha sokszor veszel mely levegot, amit lassan fujsz ki.
Kereshetnel vmi hobbit is, amivel ki tudsz kapcsolodni. Olvasas, jatszas, filmezes, seta, barmi. (En kirakozni szeretek :D)
Egyebkent, mitol vagy stresszes?
34/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!