Mi értelme van az életnek?
19:52 Az előtted levő kérdezte, bocsi
Nem tudom még én sem, egyszerűen nincs kedvem élni, nincs semmihez sem kedvem
Találni mindig valamit amibe ideig-óráig belefeledkezhetsz. Munka (legyen az egy egész karrier vagy csak az a 2 óra ami alatt rendberakod a kiskertet), család (de legalább egy ember akit szeretsz), szórakozás (ahol végképp nem kell gondolkodni).
Boldognak lenni tehát csak ideig-óráig lehet. Minden egyes ember impulzusról impulzusra él, azt az időintervallumot meg amit nem tölthet benne, kiböjtöli szépen. Nekünk, mentális betegeknek ez a fajta böjt megy borzasztó nehezen - nem azért, valamelyikünk az élménynek számító valamiken is csak igyekszik túl lenni.
Az a tanácsom, próbálj keresni dolgokat amikbe belefeledkezhetsz, közben mindig lebegjen valamilyen cél előtted - legyen az akár a mai vacsora megfőzése. Nem vagy egyedül. Ezzel élek én is nap mint nap, ha pedig beszélgetni szeretnél még róla, privátban elérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!