Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi értelme az életnek?

Mi értelme az életnek?

Figyelt kérdés
Ha egyszer úgyis vége, miért nem lehet most?

2020. nov. 6. 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Majd szólj, ha mar tudod, hogy hogy kell rávenni magad...
2020. nov. 6. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Bármikor vége lehet. Akarattal vagy nélküle.
2020. nov. 6. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem lenne életcélom, azért nem ölném meg magam még akkor sem, hogy ne legyek egy önző idióta. Hisz lehet hogy pont másnap áldozhatom fel magam valakiért. A rossz időszakok tényleg csak időszakok. Főleg fiatalon, könnyű beleesni ezekbe a medrekbe, de sokkal többet ér később amikor kibírtad, hidd el. Ha minden szar lenne az életemben, akkor is várnék, mert lehet hogy 10-20-30-40 év múlva megmenthetem valaki életét.
2020. nov. 6. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Az az értelme, amit te adsz neki.
2020. nov. 6. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Történhetnek jó dolgok is benne. Bár ezért általában tenni kell egy csomó mindent, küszködni, szenvedni, dolgozni - szóval végül is szenvedés az élet. De néha rövid időre akár jó is lehet.

Az hogy vége lesz. Az kit érdekel? Legalább elmúlik a sok szenvedés is..

2020. nov. 6. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki (a súlyosan visszamaradott betegek kivételével) saját maga dönt arról, hogy mi legyen az élete értelme.
2020. nov. 6. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hatos, nem éppen. Hallottál már olyanról, hogy valaki direkt szivatnak? És még csak azt sem tudják hogy kik azok, vagy mik azok? Halmozottan mentális betegként nem éppen mi döntünk arról, hogy van-e az életnek értelme.
2020. nov. 6. 21:41
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es, hallottam, igen, üldözési mánia a neve, paranoid skizofrén apámnál láttam.
2020. nov. 6. 22:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Én bevállalnám, hogy üldözési mániám van, de az a baj, hogy valami rossz által akkor is irányitva vagyunk. Már nem mindenki, csak a szerencsétlenek, mint például én.
2020. nov. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!