Mi értelme vagy az életnek ,ha összedőlt minden és az ember kiútnak csak a halált látja? Mi a visszatartó erő,hogy az ember ne legyen öngyilkos?
Van erről egy rock szám:
Sing Sing: Valamiben hinni kell
https://www.youtube.com/watch?v=WeVa6zriF1U
Visszatartó erő a következmények végiggondolása:
Ha nem sikerül a kísérlet esetleg lerokkanhatsz, maradandó károsodást szenvedsz.
A családodra ismerőseidre, és aki tanúja, negatív hatással lesz, esetleg később ők is ezt az utat választják. Ahol történt a rokonság körében ögy, az hajlamosító, emelt kockázati tényező.
Szellemileg nem oldod meg a problémádat, hanem elmenekülsz előle.
A testedben legalább védve van a lelked, de ha megölöd magad, kiadod a kezedből az irányítás lehetőségét, védtelenné teszed a lelked (nem tudjuk mi lesz az öngyilkosokkal), szellemi következménye mindenképpen van.
Az öngyilkosságnak nincs kíméletes, szép, kockázatmentes formája.
Egy kis elrettentő videó, Tamara Laroux öngyilkosságot kísérelt meg fiatal korában:
Az előző kommentelő vagyok.
Én is megakartam magam ölni, de nem merem. Most egész jól vagyok, mivel állandóan a kertben dolgozom, hogy kellőképpen lefárasszam magam.:D
Pokolban nem hiszek egyébként.
A poklos videót csak elrettentés céljából küldtem, és azért vettem hozzá a bátorságot... mert anno nekem is segített :)
Off:
A pokolról egy előadás:
Mi lesz a pokolban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!