Annak ellenére, hogy szünetet tartunk a pszichológusommal, írhatok neki, ha úgy érzem, sok minden van a fejem felett?
Tavasz végén kezdtünk el közösen "dolgozni", és most pár hete beiktattunk egy szünetet. Én is jeleztem, hogy jól jönne, szóval ez nem egyoldalú volt.
Most a napokban viszont kicsit kezd megcsúszni a talaj. Annyi helyről jön annyi vegyes dolog, hogy egyszerűen sok.
Még lenne pár hét a megbeszélt szünet végéig, így nem tudom, hogyan illene ezt kezelni ilyen formában.
Várjam ki a végét, vagy jelentkezzek így előbb?
Nem tőletek várok döntést, csak arra vagyok kíváncsi volt-e valaki hasonló helyzetben. Ilyenkor hogyan lenne etikus stb?
Ha az ember beteg, akkor nem az etika szerint megy orvoshoz.
De neked sem ártana megpróbálni megbirkózni vele, egyedül is. Gyakorolj.
4 féle ideggyógyszert szedtem régen, igazságügyi elmeszakértő kezelt.
Nekem csak a szabadsagok vagy munka miatti utazasok miatt maradtak el alkalmak. Volt egyszer, amikor pont valtottuk egymast szabadsagon, es harom hetig nem talalkoztunk. Az utolso alkalmon akkor eleg felkavaro dologrol beszeltunk. Emlekszem, hogy ekkor mar majd’ a falat kapartam, annyira vartam mar a kovetkezo talalkozot. Akkor felmerult bennem, hogy irok neki, de aztan kivartam a sorom.
Azota szoktam tartani a hosszabb szunetektol. Azt vettem eszre, hogy az eleje mindig nehez, de aztan valahogy tullendulok. Amikor ezt elmondtam neki, azt a valaszt kaptam, hogy szepen dolgozom fel az esemenyeket, ezert nehezebb a szunet elejen.
En a helyedben lehet, varnek meg par napot, es ha tovabbra sem jo a helyzet, megkeresnem, hogy mit gondol egy ujabb talalkozohoz.
Köszönöm a válaszokat!
Én a magam részéről pont emiatt éreztem szükségét a szünetnek, amit írtok többen is, hogy egyedül is menjenek a dolgok.
Nálam pont fordítva van most, most realizáltam valami felkavarót, nem a legutóbbi alkalom volt ekkora hatású.
Szóval nincs baj vagy ilyesmi, csak a napokban kicsit sok volt és úgy voltam, hogy nagyon nem ártana, ha nem kellene még heteket várnom.
Akkor nyugodtan vedd fel vele a kapcsolatot. Az etikusság kérdését vetetted fel, de emiatt nem kell aggódnod. Az teljesen rendben van, ha küldesz neki egy e-mailt vagy felhívod, röviden megindokolod, hogy miért érzed szükségét egy új találkozónak és kérsz időpontot.
(Az lenne etikátlan, ha elkezdnéd folyamatosan hivogatni vagy e-mailekkel bombázni, hogy részletezd a problémádat és elvárnád, hogy azonnal foglalkozzon veled.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!