Hogy jöjjek ki ebből?
Az életem minden területe összeomlott pár napon belül. Semmi nem maradt, ami motiválna az életre. Nem leszek öngyilkos, nagyon régen voltak próbálkozásaim, de még ahhoz is béna voltam, nem jött össze soha. Most viszont csak simán azt várom, hogy természetes úton megdögöljek végre, de félek, hogy soká lesz. Tud valaki bármit, ami szép az életben és esetleg elérhető is lenne számomra?
Pszichológust ne írjatok, fizetésre nincs pénzem, az állami meg kirúgott, amikor "kellett a hely az oltogatásokra". Azóta se fogadnak, szerinte mondjuk akkor jól voltam.
Az egészségem nekem sem az igazi ezért vártam a pfizerra. Nem tudom hogy maradt e még olyan oltás.
>Röviden munka, szerelem, gyerek, hobbi, barátság.
Nem teljesen értem. Ezek a dolgok megtörténtek de elvesztetted, vagy inkább az a baj hogy nem történtek meg?
Mindenképpen új dolgokat kell találnod az életben. Új szinapszisokat kell kialakítani az agyban, a depresszió elsődleges oka, hogy megreked a gondolkodásunk, ugyanazon
sémák szerint rágódunk újra és-újra a dolgokon, s ez ártalmas. Bár sosem bátorítanálak ilyen szerek használatára, de például egyes halucinogén szerek éppen azért csökkenthetik a depresszió tüneteit, mert új szinapszisokat alakítanak ki, járatnak be. Emellett az élmény tekintetében is egy alternatív szubjektív megélést tesz lehetővé. Az elején nehéz átlendülni, ha sikerül áttörni a jeget onnan már sokkal könnyebb lesz, már kvázi magától fog menni, mert újra motivált leszel. Keress új dolgokat, új célokat, új sikereket, új élményeket! Az egyikben talán megtalálod újra önmagadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!