Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszióból hogyan jöjjek...

Depresszióból hogyan jöjjek ki orvos nélkül?18/l

Figyelt kérdés

Már két napja nem mostam fogat, nem zuhanyoztam, kezd egyre rendetlenebb lenni a szobám. Felgyűltek a dolgaim, úgy érzem, már kevés vagyok hozzá, hogy minden bepótoljak. Túl sok. Önértékelési gondjaim is vannak, szociális szorongásom, sőt, evészavarom is.

Mit csináljak?

2021. márc. 9. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Menj orvoshoz.

Tudom, hogy azt írtad, hogy orvos nélkül, ennek ellenére azt tanácsolom, hogy fordulj mindenképpen szakemberhez.

2021. márc. 9. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Végzős gimis vagy, ugye? Ne aggódj, tanulgass, szépen pótolj. Nem annyira nehéz jóra megírni az érettségit. Menni fog!
2021. márc. 9. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első másfél mondatod rám is igaz, pedig egyáltalán nem vagyok depressziós. Azzal a részével szerintem ne is törődj, ezt úgy hívják hogy helyes időbeosztás, amibe ilyeneknek nem kell beleférniük mert nincs rá szükség.

Mit csinálsz a hétköznapokban? Csak magamból tudok kiindulni: nekem is volt egy ilyesmi időszakom, ahol mindez amiatt volt mert nem volt semmi célom, nem tudtam megmondani hogy mit szeretnék elérni az életben. Utána lett munkám, szereztem vagy 3-4 hobbit (előtte is érdekeltek volna, csak nem volt pénzem űzni), és máris minden 1000x jobb lett, volt értelme reggel felkelni, stb. Te mivel foglalkozol mostanában? Tanulsz még? Ha igen, akkor mit?

2021. márc. 9. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz ! Magadtól nem tudsz kijönni .
2021. márc. 9. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
34%
Mesélj, mi a gond? Nem vagyok szakember, de kijöttem a depresszióból egyedül, hátha tudok segíteni.
2021. márc. 9. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Először is menj el vervételre, mert lehet, hogy a gond pajzsmirigy betegség vagy valamilyen hiány. Hiába próbálsz meg jobban lenni ha nem is tudod pontosan mi a baj. Ha nincsen semmi fizikai betegséged és tényleg nem seretnél orvost, akkor próbálj meg olyan dolgokat csinálni amik “boldogság” hormonokat termelnek. Keress ilyen oldalak, mint ez [link] De ez csak enyhe depressziónál segít, ha pl. erőd nincs magadtól elérni változást, akkor nincs más választás marad az orvos..
2021. márc. 9. 12:23
 7/7 anonim válasza:
Írj rám privátban és elmondom én hogyan jöttem ki belőle egyedül ha még érdekel.
2021. márc. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!