Milyen a pszichiátria?
Nincs hozzá közöm, de barátnőm bent van, és érdekelne hogy milyen körülmények vannak bent. Tényleg ordítozás megy éjjelente és összezárják a “normálisabbakat” az őrültekkel? Értem ezt úgy ha valaki bemegy depresszióval, őt külön rakják az agresszívaktól, ugye? Bocsi de ebben nem vagyok otthon:/
Barátnőm is meg fogom kérdezni de jelenleg nem érem el. Kicsit aggódok miatta.
Aki agresszív, az eleve zárt osztályon van, nem engedik, hogy másokban és magukban kárt tegyenek.
Akik nyílt osztályon vannak, azoknak különböző csoportos foglalkozásokat tartanak, többféle terápia van, illetve CSENDES pihenő is része a kezelésnek. Itt nem uvoltoznek az emberek.
Nem kell aggodnod, senki nem fogja bántani.
Ahol uvoltozhetnek az lehet pl geriatriai osztályon, ahol demens idősek vannak, fáj valamilyuk pl. De nem jellemző!!
Most a covid miatt kicsit más a helyzet, nem tudom hogy ez mindenhol ígyvan-e, de a nyílt osztályokat bezárták, és csak a zártosztályok működnek.
Ott viszont előfordult hogy egyberakják a depresszióst az agresszívval, demens idősekkel, és hát megy az üvöltözés ezerrel.
ez attól függ hol van
nyílton ált. normális a közeg, a legtöbb szociálisan alsóbb osztály, nagyon kevés a kifejezetten furcsa ember (skizofrén, vagy más világban élő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!