Érdemes lenne szakemberhez fordulni?
Most vagyok túl egy szakításon ami nagyon megviselt, nagyon kötődtem az illetőhöz és legbelül még most is. Plusz jelenleg álláskereső vagyok, eddig 0 sikerrel, több elutasítással.
Napközben általában jó a hangulatom, viszont este 5-6 fele fokozatosan rámjön egy ilyen szorongásos-depressziós érzés, kedvtelen vagyok, nincs hangulatom semmihez, nincs jövőképem, félek a holnaptól, félek a jövőtől, úgy érzem se munkám se társam nem lesz a jövőben. Öngyilkossági gondolataim tulajdonképpen ninsenek, csak néha eszembe jut, hogy minek is élni, egyik napról a másikra, cél nélkül. És ez eltart egész este.
Szerintetek érdemes vele orvoshoz fordulni? Ha igen, akkor pontosan kihez? Pszichiátria? Fel tudnak erre írni valami hangulatjavítót vagy nyugtatót? Vagy mivel lehetne ennek a szörnyű időszaknak a végére pontot tenni?
Ki volt már ilyen helyzetben? Mi segített?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!