A jelenlegi helyzet teljesen tönkretett... Hogy jöjjek ki ebből? Hogy lehet ezt elviselni?
Radikálisan megkéne változtatni az életfelfogásod. Amig az élet "undorító" és az áldozat szerepet játszod, ne várj sok jót.
Szerinted csak a te életedre volt hatással a vírus? Millióan lettek munkanélküliek. Ki kötelez rá, hogy a sötét szobádban maradj és ne menj ki?
Xanaxot tök felesleges szedni, hacsak nincsenek pánikrohamaim.
Én is voltam hasonló állapotban (bár én csak magamban végeztem ezt a nyafogást). A 3-as hozzászólónak maximálisan igaza van! Ezt kell tenni! Ezt tapasztalatból tudom megerősíteni!
Nekem az orvosom is kedvesen elmondta, hogy a tapasztalatai alapján ezek a gyógyszerek nem csodaszerek. Segíthetnek felállni a padlóról, ha nagyon nagy gáz van, de egyébként meggyógyítani nem fognak, és ha egy kicsit is úgy érzem, hogy tudok élni nélküle, akkor szokjak le róla, mert nem jók. (Amikor a kórházban voltam, pontosan ugyanezt mondta minden beteg is, hogy ha nem muszáj, ne szedjem. Sok a visszaeső, de el kell dönteni, hogy te erős leszel és nem hagyod, hogy maga alá gyűrjön az élet.)
Megfogadtam a tanácsot, és összeszedtem magam. Letettem a gyógyszert es eldöntöttem, hogy normálisan fogok élni. Azóta rendbe is jött is minden. Csak akarni kellett és tenni érte. De amíg a döntés nem születik meg a fejedben, addig ez nem fog menni.
Neked kell összeszedned magad! Mások sajnos nem tudnak téged meggyógyítani. Igen, baromi nehéz elindulni felfelé, de minden nappal egyre könnyebb lesz, és egyre jobb. Neked kell a változás mellett döntened!! Mások nem tudják meghozni helyetted ezt a döntést!
Nekem is van többféle mentalis zavarom, de ezek olyan dolgok, amivel meg kell tanulni együtt élni, tudni kell kezelni, és utána szinte olyan, mintha alig lennének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!