Elkezdtem erősen fontolgatni az öngyilkosságot, amiért 30 évesen sose volt még barátnőm. Létezhet másik megoldás számomra?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 14:57
11/16 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedek, mert tudom magamról az általános elvárások alapján, hogy kevés vagyok a nőknek.
2021. okt. 30. 18:45
12/16 anonim válasza:
És ténylegesen visszautasítottak korábban vagy csak saját magadnak találtad ki, hogy úgy is kevés lennél?
13/16 A kérdező kommentje:
Volt összesen három randim, onnantól kezdve pedig sok éven át nem próbálkoztam senkinél, illetve ezt a fórumot olvasva kezd elmenni teljesen az életkedvem.
2021. okt. 30. 18:51
14/16 anonim válasza:
Nekem rengeteg randim volt, viszont hosszútávú kapcsolatom egy se. Más dolog randizni, meg más barátnőt találni. Az művészet, hogy olyat találj, akivel passzoltok is egymáshoz.
15/16 anonim válasza:
Én már gondolkoztam ezen, mi lesz, ha 30-35 évesen sem lesz senkim.
Elmegyek egy gyerekotthonba, kihozok egy gyereket, felnevelem egyedül, így nem fogom magam olyan rosszul érezni. Ha tudod biztosítani a megfelelő körülményeket, tedd te is ezt.
16/16 anonim válasza:
Van egy majd' 60 éves barátom, tudós ember, egykori tanár, vidám, pozitív személyiség, rengeteg barátja van, de megrögzött agglegény. Aztán a múltkor kettesben borozgatás közben elárulta, hogy szűz, soha életében nem volt nővel, és ez már így is fog maradni. Tény, hogy eléggé csúnya az arca, és ferde a gerince, de hát nyomorékok és fogyatékosok is tudnak nőt találni maguknak, akkor miért? Azt mondta, belefáradt a rengeteg visszautasításba, kb. 30-35 nő hajtotta el az évek alatt. Neki is sokan tanácsolták a k*rvázást, de azt mondta: onnantól fogva egész életében szenvedne a tudattól, hogy az elsőért fizetnie kellett. Így hát az életének erről a részéről lemondott, és inkább a többibe fektette bele az energiáit, amikben végülis sikeres lett. Nem mondanám, hogy értelmetlen volt az élete, csak más, mint a többi emberé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!