Mit tehetnék a szorongásom és a pánikrohamaim ellen?
Augusztus eleje óta pánikrohamokkal és szorongással küzdök, amit egy szociális esemény váltott ki. Idén januárban váltam ki egy 4 éve tartó bántalmazó kapcsolatból, ez az esemény az akkori kapcsolatom egyik meghatározó része volt, viszont azóta teljesen kiiktattam az életemből mindent, ami ehhez kapcsolódhat, de nem vagyok jobban. A múlt már nem zavar, jelenleg tökéletes az életem minden szempontból, így nem tudom és nem találom a gyökerét a szorongásomnak.
A jelenlegi párom nagyon megértő és támogat, viszont úgy érzem, hogy rombolom a kapcsolatunkat a folyamatos szorongásommal, ugyanis képes vagyok teljesen bestresszelni, ha esetleg kicsit más stílusban válaszol egy kérdésemre. A helyzetet rontja, hogy távkapcsolatba kényszerültünk, így jelentős lecsökkent a személyes találkozások száma is.
Kipróbáltam a Nervenpflege növényi nyugtató tablettát, ez segített, viszont 2 hete abbahagytam, ugyanis megláttam a tájékoztatón, hogy 2-3 hétig érdemes szedni, én pedig lassan 3 hónapja szedtem.
Szeretnék kikerülni ebből a helyzetből, viszont nem tudom hogyan tovább. Háziorvos tudna ebben segíteni, vagy kérjek beutalót pszichiáriára? Sajnos nem engedhetem meg magamnak jelenleg, hogy fizessek a beszélgetésekért.
Bárkinek van bármilyen javaslata, tapasztalata, kérem ossza meg. Köszönöm előre is.
Kedves mindenki!
Köszönöm a válaszaitokat!
Kedves utolsó!
Az elmúlt néhány napban szinte 0-24 záróvizsgára tanultam, és elég rosszul esik, hogy ilyen negatív módon írsz rólam véleményt azért, mert nem válaszoltam azonnal a segítő szándékú kommentekre. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!