Szorongás ,pánikbetegség ellen mi vált be?
Pszichoterápia.
Egy terápia eltarthat évekig is.
Van akinek szüksége van mellette gyógyszeres támogatásra (nem nyugtatókra), van akinek nincs.
Nekem a kettő együtt vált be.
Feldolgoztam azokat a dolgokat amik okozták a szorongást és a depressziót nálam. Nekem közel két évig tartott a terápia, azóta nagyjából fixen stabil vagyok. Nyilván vannak dolgok amik megvágnak lelkileg, de nem esek vissza már ugyanoda, mint régebben.. Mielőtt szakemberhez fordultam, több év is eltel, 3-4. Utána is a harmadik szakember vált be nálam.
Szóval hajrá, szerintem ez egy nagyon jó út lehet, ha egyszer ráveszed magadat, van kiút! :)
5-ös voltam.
Üdv bár nekem panikrohamom
Sosem volt de 3 éve nagyon
Szorongtam minden nap otthon
Az utcán a munkahelyen plusz
Ürességet kilátástalan világvége hangulatom volt
Semmi nem mulasztotta el
Mindenféle gyógyszert
szedtem de semmi hatás
Majd hallottam a bélflóra egyensúlyának fontosságáról
És elkezdtem szedni a Protexin balance-t és két hét után jelentősen csökkent a szorongásom már két hónapja jobban vagyok de még szedem
Persze így sem vagyok 100as
De sokkal jobban vagyok
Érdemes lenne kipróbálni
Hátha segít 5-6 ezer forintot megér havonta ártani nem fog
Remélem hogy valamit segítettem üdvözlettel
Itt nincsenek kerülőútak... Ha ezek a vény nélkül kapható "csodaszerek" működnének, akkor nem lenne több millió ember, aki pánikbetegséggel és szorongással küzd.
Az egyetlen hosszútávon is működő kezelési módszer a pszichoterápia és - amennyiben szükséges - a gyógyszeres kezelés kombinációja. Sok időbe fog telni és rengeteg kitartás kell hozzá.
Keress egy jó klinikai szakpszichológust vagy pszichoterapeutát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!