Mit csinaljak panikrohamok ellen?
mostanaban estenkent szokott lenni panikrohamom es szinte mar attol is nagyon felek hogy panikrohamom lesz de igy csak meg rosszabb lesz
ilyenkor mindig nagyon gyorsan ver a szivem, nezen tudok lelegezni, nagyon faj a hasam es ilyen fura erzes van az izmaimban
kb 1-2 oraig szokott tartani mire lenyugszok
mit tudok ez ellen tenni?
es legtobb esetben mindig lefekves elott szokott ez bekovetkezni
valaszokat koszonom💛💛 16/f
nagyon szepen koszonooom
es pontosabban milyen orvosokhoz kellene fordulnom?
meg az lehetseges hogy a panikroham hatassal van a szivre is? mert mostanaban estenkent elkezdett fajni
Az első vagyok.
Alapból a körzeti orvosodhoz kell fordulnod. Neki kell a további lépéseket megtennie. Ilyenkor teljes kivizsgálást kell kérnie, (amiben a teljes vérképtől, a kardiológuson át, a neurológusig minden benne van), hogy az esetleges szervi problémákat, megbújó betegségeket ki lehessen szűrni.
Ez a betegség alapból a neurológiára tartozik, nekik kell a kezelésedet meghatározni, esetleg pszichológust bevonni.
Amit most írok, az viszont az én magán véleményem az utolsó kérdésedre:
kutya baja sincs a szívednek. A szív fájdalom, szapora szívverés, félreütések, stb. mind mind ennek a betegségnek az idegrendszeri tünetei, ugyan úgy mint az ilyenkor fellépő vérnyomás ingadozás, rosszullét, halálfélelem. Ezek a gyógyulásoddal mind el fognak múlni.
Ezeket csak az agyad generálja és az a baj hogy hiába tudod akkor se tudod leállítani. Citromfű teát próbáltad? Sokaknak beválik.(nekem pl nem de neked hátha igen).
Fordulj pszichológushoz/pszichiáterhez nekem csak ők tudtak segíteni.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!