Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borderline-ok... Ti is ennyire...

Borderline-ok... Ti is ennyire szélsőségesen gondolkodtok, cselekedtek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, nálam ez már kóros... Évszakokból csak a telet és a nyarat szeretem, az őszt és a tavaszt utálom. Ruhákkal is így vagyok, vagy p*csagatya, vagy teljesen hosszú. Vagy vállpántos top, vagy kézfej feléig érő hosszúujjú. Ha alkohol, akkor vagy semmi, ha mégis, akkor már csak a hányás szab határt. Ha beszélgetek valakivel, egyszavas rövid mondatokban válaszolok, vagy be nem áll a szám. Arról nem is szólva, hogy akármikor fekszem le, és esetleg sikerül is aludni, akkor vagy délig alszom, de ha mégse, akkor az azt jelenti, hogy egész éjjel fent vagyok, kihagyok egy egész alvásciklust (szeret kattogni az agyam). A háztartást úgy végzem, hogy egy ideig megesz a kosz, mert tojok rá, aztán rámjön a hoppáré, és képes vagyok 5-6 órát megállás nélkül takarítani. De fogalmam sincs, hogy van hozzá energiám a tespedés után, de valahogy mégis van. Ha evésről van szó, akkor is a "mindent, vagy semmit" elvet vallom. Rengeteg ilyen példát tudnék még felsorolni, egyelőre válaszokat várok, ki van még ilyen eszement helyzetben, mint én? És szeretnék még kérni valamit, ti hány évesnek tippeltek engem?

2021. okt. 24. 08:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De ha tudod, hogy munkanélküli leszel, ha mindenhonnan kirúgatod magad, az sem tántorít vissza, vagy nem rémiszt meg? Szerintem valamilyen pszichoterápiát is el kellene kezdened. Kognitív viselkedésterápia, stb.
2021. okt. 26. 08:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem, mert olyankor kikapcsol az agyam, nem gondolok a következményekre...
2021. okt. 27. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!