Van hogy egy aki öngyilkos akar lenni, az nem tudja miért akar, csak ez jár mindig az eszében. Miért? Mit lehet tenni?
A pszichiáter orvos,ő elsősorban a gyógyszeres kezelésért felel,míg a pszichológus az,akivel elbeszélgetsz a problémáidról,és megpróbálja felderíteni az okokat,segíteni,utat mutatni a megoldáshoz.Ha ilyen dolog megfordul a fejedben,annak valami mély,lelki oka biztosan van,még ha nem is tudod/érted,hogy mi!Szerintem először egy pszichológust keress fel,mondd el neki mit érzel,és próbáld pszichiáter és gyógyszerek nélkül megoldani a dolgot!
Én is éreztem ugyanezt amit Te,és halogattam a pszichológus felkeresését,míg végül eljutottam az öngyilkossági kísérletig (gyógyszer túladagolás)...Addigra annyira mélyponton voltam lelkileg,hogy a pszichológus mellett már pszichiáter segítségére is szükségem volt (azóta is antidepresszánst és nyugtatókat szedek),pedig ha hamarabb pszichológushoz fordulok,talán megelőzhettem volna mindezt...
Vedd komolyan, ha ilyesmi megfordul a fejedben,és ne seperd a sarokba a dolgot,mint ahogy én tettem!
Üdv:25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!