Hogy tudom lenyugtatni magam?
jövő héten nagyon húzós hetem lesz. Nagyon sok dolgozatom lesz, mind nehezek és még pótolnom is kell pár dolgozatot, hiányoztam pénteken.
Hétfő: Versfelmondás, szövegértés javító, nyelvtan kisdoga
Kedd: Fizika kistoga, kémia tz, földrajz kisdoga, irodalom kisdoga
Szerda: Biosz tz, angol tz.
Csüt.: Fizika kisdoga, Töri tz
Péntek: Pénteken nincs iskola mert valami program lesz.
Hogy nyugtassam le magam? Éjszaka nem tudok aludni ezmiatt, csak arra tudok gondolni hogy rosz lesz mindegyik és megbukok aztán az évvégi bizim borzalmas lesz és nem fignak felvennu semmilyen gimnáziumba se mert rosszak a jegyeim és egy legalja gimibe járok majd...
Kérlek segítsetek ma is 1kor tudtam elaludni ezért 10-kor kelek és nem jut som idő tanulásra meg azért pihenni is szeretnék.. 😞
Szegényke. Hát gondolj arra, hogy most használd ki, hogy a legnagyobb gondod a dolgozatok. Es nem 8 órában dolgozol, nem 4-kor kell kelned, és nem 3 műszakban robotolsz. Akkor mi lenne veled?
Na jó, nem vagyok ilyen kis gonoszka...
Lefekvés előtt igyál mézes meleg teát. Nézz valami jó kis filmet, vigjátékot, ami kikapcsol. Lefekvés előtt is gondolj másra, a szerelmedre, a barátaidra, szép emlékekre, stb.
Ne parázz igy rá a dolgokra, mert annál rosszabb lesz. Mozogj sokat nappal, most ugy is szép idő van. Jól lefáradsz és egyből el tudsz aludni 😉
A jó magyar oktatási rendszer...Ezt váltja ki egy általános iskolás tanulóból is, aztán csodálkozunk, hogy akár már tizenévesen pszichiáter aegítsége szükséges, undorító...
Kedves kérdező fiú/lány!
Ha tanultál rá, akkor semmi okod az izgalomra, biztos sikerülni fog. Ha mégsem az sem egy tragédia. Teljesen mindegy milyen gimnáziumba fogsz járni, ugyanis a tananyag mindenhol ugyan az, csak rajtad múlik mit tudsz kihozni magadból, de majd ha idősebb leszel rájössz, hogy nem ezen fog múlni a boldogságod az életben, ne izgulj. :) A lényeg az, hogy boldog legyél és azt csináld majd és olyan munkád legyen amit te szeretnél, ehhez pedig nem kell a legtöbb esetben kitűnő bizonyítvány. :)
Amúgy ahogy és amit írsz, látszik, hogy értelmes tini vagy, erre legyél büszke, a mai világban sokat számít.
Igy, ahogy írták is, kapcsolódj ki, ne csak a tanulásra gondolj. Sikerülni fog minden...
De gondolj arra, ha nem is sikerülne egyből, mindig van 2. esély.
❗Ne stresszelj, semmi nem ér annyit, főleg a suli NEM❗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!