Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnám lenyugtatni magam?

Hogyan tudnám lenyugtatni magam?

Figyelt kérdés
Sokszor vagyok ideges, sok mindent magamra veszek és úgy érzem nem felelek meg a stílusommal másoknak. Kisebb családi problémám is van. Az utóbbi napokban már nehezen is kapok levegőt már ettől is ideges vagyok amitől még rosszabb. Hogyan tudnám pozitívabban látni a dolgokat?
2012. szept. 22. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Szedj egy marék hangyát! Mire befejezed a többi apróság már nem fog zavarni!
2012. szept. 22. 17:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Először is ne akarj megfelelni mindenkinek ezlehetetlen.Felelj meg magadnak,am ia stílusodat illeti.Aki nem szeret az nem szeret fogadd el,ne legyél erőszakos.

Hogyan nyugodj meg?Álj meg egy percre számolj magadban 60ig és kezd el közben azon gondolkodni,miért is olyan rossz neked most.

Mire eljutsz 60ig remélhetőleg belátod,hogy még így is jobb a helyzeted mint a nehézsorsúaknak teszem azt afrikában.

2012. szept. 22. 17:31
 3/10 anonim válasza:
Ha van naponta egy kis feleseges időd, hallgass relax zenét, vagy agykontrollozzál. Segíteni fog.
2012. szept. 22. 18:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Mi pontosan az agykontroll?
2012. szept. 22. 18:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz, ha jó, ha nem jó akkor is kapja az ember a kritikákat.
2012. szept. 22. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Google > pszichofttness
2012. szept. 22. 18:14
 7/10 anonim ***** válasza:
*pszichofitness
2012. szept. 22. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet és nem is szabad mindenkinek megfelelni. Én a meditációt javaslom. Hidd el rövid időn belűl látványos eredményeket fogsz elérni vele a stresszkezelésben. A lényeg, hogy jól meditálj. Ezt úgy értem, hogy rengeteg kamu meditációs gyakorlat kering a neten. Pl zenére semmiképp ne meditálj, se más hanganyagra. Kezdd azzal, hogy leülsz, becsukod a szemed, behatárolod magad a térben, majd figyelsz a testedre. Figyeled a légzésed, a szívverésed stb. Figyeld a gondolataidat is, de ne kapaszkodj bele egyikbe sem. Hagyd folyni mint vizet. Te csak megfigyelő vagy. Egy idő után nem lesznek gondolataid, akkor érted el a meditatív állapotot. Sok sikert hozzá!
2012. szept. 22. 18:59
 9/10 anonim válasza:
Ha aktuális még: José Silva Agykontroll <-- így keress rá, biztos találsz valamit
2012. okt. 9. 22:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 10. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!