Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem múló depresszióval és...

Nem múló depresszióval és hangulatingadozással mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Ha nem akarok pszichológushoz menni, akkor esélyem sincs rá, hogy ennek vége legyen?

2021. okt. 11. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Pontosan.
2021. okt. 11. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha orvosi segítséget kérsz, az nem jelenti automatikusan, hogy bolond vagy. Gondolom ez akadályoz meg abban, hogy segítséget kérj.
2021. okt. 11. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is kell a pszichológus. Én annak idején alig bírtam magam rávenni, hogy elmenjek, de megtettem, és jól tettem! Neked is ezt javaslom, sokkal jobb lesz utána, kibeszélhetsz magadból mindent, ami fáj, az pedig nagy megkönnyebbülés.
2021. okt. 11. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Hasonló szituban vagyok, de én tudom az okát.

Szerintem ha megengedheted magadnak, mindenképp hasznos ha elmész.

2021. okt. 11. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
TB alapon is van amúgy sok helyen pszichológus, nem kell feltétlenül pénzt kiadni.
2021. okt. 11. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5- amennyire én hallottam, TB alapon óriási a várólista, + olyan is a nagy része. :'D
2021. okt. 12. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
De a semminél jobb, az igaz.
2021. okt. 12. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!