Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Eltájoltnak érzem magam,...

Eltájoltnak érzem magam, mintha nem lennèk ott fejben sehol,mitől lehet?

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran erzem magam igy, konkret szot nem tudok megfogalmazni, hogy milyen... de mintha az agyam nem lenne olyan 'gyors' mint eddig es nem vagyok ott fejben sehol.

Az egyensulyerzekem is mintha ilyenkor megcsuszna, nem merem be jol a teret es a derekammal pl nekimegyek mindennek, lefejelek dolgokat. Munkam miatt sokat kell koncentralnom, aprolekos preciz munkat vegzek es ilyenkor is ugy erzem levagyok lassulva, nem teszem magam oda lendulettel es energiaval, utana meg teljesen kivagyok faradva mentalisan.

Arra is gondoltam, hogy nem jo a latasom, mert sokszor nehez koncentralnom egy pontba, utana meg kifaradva erzem a szemem, de ez okozhat-e a fentiekben irt tuneteket?

Kicsit olyan mintha álomvilagban elnek, tobbszor at kell forgatnom a fejembe, hogy most hova kell mennem,milyen dolgaim vannak, s szetszorva vegzek el mindent.

Mintha nem aludtam volna 3 napja.

Mit gondoltok, mitol lehetek ilyen? Bocsi az ekezetekert, sietve irtam.

24n

2021. okt. 6. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Fejfájást tud okozni szemproblema, szédülést is. Kérj időpontot és nézésd meg szerintem. A szétszórtsagra több dolog is lehet az okozója,eleget alszol? Verkepet évente jó lenne mindenkinek csináltatni.nokent lehet kevés vasat eszel,és az is okoz gyengeséget.a háziorvoshoz menj el, szerintem nincs nagy baj, valószínű ki vagy merülve.de a vizsgálatokra menj el.
2021. okt. 6. 21:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!