Letezik hogy elmultak egyik naprol a masikra a szorongasaim?
Figyelt kérdés
Volt egy ket hetes idoszak amikor rettentoen szorongtam reggeltol estig. Kulfoldre elott volt, viszont folyamatosan olyanoktol rettegtem ami nem is ezzel kapcsolatos. Mar egy honapja kint vagyok es egyik naprol a masikra ugy erzem eltuntek a szorongasaim. A pszichologusom viszont azt mondta 2 napja hogy o jobbnak latna ha gyogyszert szednek a szorongasaimra. Miert multak el egyik naprol a masikra a problemaim? Nem is voltak igazabol?2021. szept. 23. 07:58
11/12 anonim válasza:
Létezik, van ilyen. Ha megszűnik a szorongás forrása akkor eltűnhet a szorongás is egyik napról a másikra.
12/12 A kérdező kommentje:
Igazabol honapok ora neha elojon egy ilyen szorongasos idoszak hasonlo gondoltatok miatt es aztan eltunik egy honapra majd elojon ha valami stressz van az eletemben. Viszont mivel nagyobb stressz volt az eletemben ez a szorongas meg erosebb lett es most megint lecsillapodott de felek higy visszajon
2021. szept. 23. 12:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!