Letezik hogy elmultak egyik naprol a masikra a szorongasaim?
Figyelt kérdés
Volt egy ket hetes idoszak amikor rettentoen szorongtam reggeltol estig. Kulfoldre elott volt, viszont folyamatosan olyanoktol rettegtem ami nem is ezzel kapcsolatos. Mar egy honapja kint vagyok es egyik naprol a masikra ugy erzem eltuntek a szorongasaim. A pszichologusom viszont azt mondta 2 napja hogy o jobbnak latna ha gyogyszert szednek a szorongasaimra. Miert multak el egyik naprol a masikra a problemaim? Nem is voltak igazabol?2021. szept. 23. 07:58
1/12 anonim válasza:
Nem létezik. Az sokkal inkább létezik, hogy - átmenetileg - sikeresen elfojtottad. És előbb-utóbb (kerülő úton) felbukkan. Másutt, más szituációban.
2/12 anonim válasza:
De, voltak. Ha megváltozik valami az életedben, azt idővel megszokod és ha kiegyensúlyozottabb időszakba érsz, elmúlnak. Velem is ez lett és maradt is.
3/12 A kérdező kommentje:
Es mi van ha nem is szorongtam csak kitalaltam? Nem tudom eldonteni mi tortenik
2021. szept. 23. 08:25
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek is tulzas ha a pszichologusom azt mondta hogy nem az o hataskorebe tartozom es gyogyszer kene? Elvegre most minden jo, kiegyensulyozott lettem
2021. szept. 23. 08:31
5/12 anonim válasza:
Bocs, de egy dolog nem tiszta: külföldre mentél és azelőtt jött rád? Ha kiköltöztél és ott élsz elmúlhat a szorongás, mert megszoktad a helyet, környezetet.
Új hely, emberek, munkahely, esemény okozhat átmeneti szorongást.
6/12 anonim válasza:
A külföldre költözés okán kezdtél el szorongani, ÉS azért mentél pszichológushoz? Vagy más ok miatt?
7/12 anonim válasza:
Igen, amit 5-ös kérdez, az nagyon fontos.
8/12 A kérdező kommentje:
Pontosabban ugy volt hogy a kulfolre koltozes stressz hatasara elojottek szorongasok a szexualis identitasommal kapcsolatban es mar olyanoktol rettegtem hogy a szibatarsamba szerelmes leszek ha kijovok es ez az idoszak tartott a beilleszkedesnel is de aztan rajottem hogy nincs mitol felnem es ez nem igaz ezert elmultak. A koltozes valtotta ki de elotte is sokszor elojottek ezek de eltuntek aztan
2021. szept. 23. 08:42
9/12 anonim válasza:
És előtte mit okozták a szorongásod tárgyát? Vagy már megtudod fejteni félig gyógyult vagy belőle.
10/12 anonim válasza:
Lehet hogy ettől az országról
Szorongtal örülj hogy megszabadultal én is elmennek
Csak oda útra csak már nem tudok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!