Hogy lehet erőt meríteni ahhoz hogy javuljon a mentális állapotom?
Figyelt kérdés
Cirka 23 éves koromra itt vagyok a depresszió, az OCD, a generalizált szorongás, és az önbizalomhiány kavargó tornádójában, és egyszerűen azt érzem szétesik körülettem minden, és hogy nincs egy nyugodt pillanatom, alvásom már mióta nem tudok ellazulni, és egyszerűen a jövőképem annyira negatív, hogy azt kitalálni is nehéz. Egy életvidám, poénkodó srác voltam tele ambícióval, de mostanra napról napra gondolkodok, hogy csak mégegy napot bírjak ki. Pszichológus, és pszichiáter is látott javallottak nekem gyógyszert sima antidepit, de attól jobban rettegek, és félek, hogy az csak rontani fog ezen. Sose szedtem semmilyen gyógyszert egy az hogy féltem a rászokástól kettő meg mert borzasztó cikinek érezném, hogy huszonéves létemre dilibogyók mellett tudok csak létezni. Hogy kéne ebből kimásznom? Bármi tanácsot elfogadok. Nagyon el vagyok keseredve.2021. szept. 20. 02:51
21/21 anonim válasza:
“Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből.”
Index fórum: Frontin, Sanax
Érdemes olvasgatni, mielőtt valaki ilyen veszélyes szerekhez nyúlna.
Az apa, aki elvesztette a gyermekét.
A teljes fórum itt:
Az orvosok és a gyógyszergyárak kapcsolatáról pedig ennyit.
A Xanax mellékhatásai pedig itt, önmagáért beszél.
Ha legalizálnák Magyarországon az Ayahuascát, akkor a pszichiáterek hányóstál mosogatónak még jók lennének. :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!