Hogy lehet erőt meríteni ahhoz hogy javuljon a mentális állapotom?
Jó, hogy ellenállsz a dilibogyóknak.. szerintem sincs szükség neked arra.
Arra van szükség, hogy kicsit megembereld magad. Szedd már össze magad. Mindenki érzi amit te, csak ezen az emberek 98%a túl tud lépni vagy nem érdekli.
Olvasd el ezt:
És kicsit keményebben fogd magadat..döntőrészt te irányítasz a maradék meg sokszor nem tőled függ.
Manapság mennyi önbizalomhiányos ember van. Főleg huszonévesen. Ez fejben dől el. Nem vagyok az a tipikus "jó nő". Ki tudom magam cicomázni, ha akarom, de nem akarom. Fiús testalkattal is találtam tini koromban olyan fiút akinek tetszettem (meg olyat is aki csak meg akart dönteni). Most 30 évesen is simán kikezdenek velem a pasik (igen a párom szeme láttára is) úgy, hogy nem vagyok full vakolatban és a hajam sincs frissen frizurázva.
Van ismerősöm akinek az arca olyan mintha egy serpenyővel odacsaptak volna neki, tehát nem az a tipikus szépség, de olyan kisugárzása van, hogy tepernek érte a pasik. Egy fiú ismerősöm pedig, kis giliszta, annyira vékony, hogy átsüt rajta a nap, ráadásul kopasz (autoimmun betegség miatt, amit szégyell) elmegy egy buliba és legalább 3 csaj nyomul rá. Szóval ha te vicces, helyes srác vagy, akkor próbáld meg kihozni magadból a legjobbat. Ez a bezártság persze, hogy kihozza a depit, ráadásul vége a nyárnak, jönnek a sötétebb napok, de hidd el, hogy neked is van helyed ebben a világban, csak meg kell találnod. Az pedig nem megy úgy, ha magadba fordulva a sorsodon keseregsz. Figyelj a jelekre, ha valakit érdekelsz, azt lehet tudni.
Egy depressziós szorongó embernek hiába mondják hogy szedd össze magad .tudja az mit kellene tenni de fent nem engedi valami ez le is van írva a depresszió generalizalt szorongással kapcsolatban bár ilyen fiatalon lehet kapunyitási
Pánik vagy hogy kiderült
Számára a hogy az élet nem olyan mint ahogy azt gyereknek .otthon. az iskolában elképzelte
Jobb életet mindenkinek
Üdv
6os..hát akkor szorongj tovább, képzeld be magadnak a hülyeséget tovább.
Szerekkel nem fogsz kijönni belőle, csak azokra is rászoksz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!