Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sertralin vagy Rexetin?

Sertralin vagy Rexetin?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám a következő lenne. Pánikzavarral/agorafóbiával és generalizált szorongással diagnosztizáltak pár hónapja, Scippát kaptam rá amiből két és fél hónapja szedek 20mg-ot, de úgy tűnik, hogy a pánikzavarra teljesen hatástalan. Az orvosom felajánlotta, hogy leválthatjuk Sertralinra vagy adhat a jelenlegi Scippa mellé Rexetint. Ti melyik verziót választanátok? Kinek mi a tapasztalata ezzel a két gyógyszerrel kapcsolatban? Pánikra vajon melyik verzió lehet hatásosabb? Tudom, hogy mindenkire máshogy hatnak ezek a gyógyszerek, de szívesen meghallgatnék egy pár személyes tapasztalatot.

2021. szept. 15. 10:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azóta a Rexetin, pontosabban az ereseti Paroxat mellett tettem le a voksom, jelenleg is éppen megy a váltás a Scippáról. Csodálkoztam rajta az itteni leírások alapján, de nekem is megdobta libidót már kb pár nap után és éjszaka én is jókat alszok tőle. Egyelőre komolyabb mellékhatás nem jelentkezett, bár még nem értem el a terápiás dózist.
2021. okt. 18. 22:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Nah, vki végre.. :)

Majd írj, mizu, amikor gondolod.

2021. okt. 18. 22:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Okés. :)
2021. okt. 18. 22:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Nos?
2022. aug. 26. 12:05
 15/15 anonim ***** válasza:
A rexetin nekem is pont, hogy megdobta a libidómat, viszont én aludni nem tudtam tőle. Érdekes kinél mit vált ki.
2023. jún. 7. 23:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!