Süssek palacsintát?
Egy kis palacsinta mindig belefér! 😌 Csinálj sokat - de persze csakis magadnak-, különböző töltelékkel. Nekem a nutellás meg a kakaós a kedvenc, banánkarikákkal és csokiöntettel.
Viszont engem kicsit aggaszt a mentális állapotod.. Ha anyagilag tudod kezelni, hogy látogass meg egy szakembert, hidd el sokat segít mind a depresszión, mind a stresszkezelésen.
Elég rossz éjszakám volt. Sírás miatt bedagadt a szemem, az orrom is vérzett. Úgy érzem magamat, mint aki tiszta beteg, influenzás.
És szakembert merre találok? Az egyetemnél vajon van? Vagy háziorvostól kell beutalót kérni?
A pszichiátriára a szakrendelőben csak időpontot kell kérni, beutaló nem kell.
Amúgy miért sírtál? A család miatt?
Hogyne vennének fel, hát nem ül ott a gép előtt folyamatosan az admin. Mikor odakerül a sor, felvesz. Ha van beugró kérdés, arra válaszolj. Több csoportba is jelentkezz, nemcsak messenger, hanem facebook.
Nálad, ha eljutsz oda, sématerápiát kéne alkalmazni, nézz utána a sémáknak. Vannak a fejedben előregyártott negatív előfeltételezések, amiknek nincs valódi alapjuk, csak te úgy állsz hozzá ("én nem tudok
semmit, más meg minden tud", "engem nem vesznek fel a csoportba").
Csináltál palacsintát? Ha eddig nem, akkor csinálj most, délután.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!