Nagyon betegesen viszonyulok a pszichológusomhoz? Vagy ez normális?
Kérdező, tök normális, hogy kötődni akarsz hozzá, hiszen egy terápia nagyon-nagyon mély kapcsolódás. Amire figyelj, hogy ne tégy olyat, amit fordított helyzetben idegentől te is zaklatásnak éreznél.
Szerintem érdemes beszélned erről a terápiában, és akkor sokkal könnyebb lesz kezelni a helyzetet. Nekem volt egy tanárom, akivel nagyon szívesen voltam együtt, lestem minden szavát.
Ami zajlik köztetek egy erős érzés, de ahogy fentebb írták, egy áttétel. Tiszteld meg őt azzal, hogy nem hazudozol, nem mondod, hogy rosszabbul vagy, hanem beszélsz erről az elszakadási félelmedről, hogy haladni tudjon a terápiád.
Az én (volt) pszichológusom kb nem ismert fel, amikor ráköszöntem.
Rosszul esett, kicsit összetört a lelkem, de valójában ez a normális. 1000 másik páciense van, gondjai, gondolatai neki is. Próbálom helyretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!