Az normális hogy a pszichológusom megmondja hogy mit kéne dolgoznom? Meg hogy miben higyjek?
Járok pszichoterapeutához és már múltkor is volt egy határátlépése. Ugyanis és hivatalosan katolikus vagyok de nem hiszek a tanításaikban. Böjti napokon nem tartottam be a húselhagyást mert annyira megkívántam a húst és rengeteget ettem péntekenként. Erre meg elkezdte magyarázni hogy miért nem tartottam meg, meg hogy ez fontos dolog, és hogy erre se vagyok képes hogy megálljam hogy ne egyek öt pénteken. Erre meg mondtam hogy a szuverén jogom eldönteni miben higyjek erre meg bocsánatot kért.
Máskor pedig abba kötött bele hogy ajánlotta hogy milyen munkát csináljak most a nyáron. És utasított hogy nézzek utána erre milyen lehetőségek vannak. De aztán itthon meg nagy veszkeedés lett mert szüleim szerint rossz ez a nyári munka amit pszichológusom ajánlott!
Mit tegyek? Váltsak pszichológust?
22 éves fiú vagyok amúgy ha ez fontos!
Amelyik pszichológus belevonja a saját személyes meggyőződését a munkájába,számomra hiteltelen.
Azt,hogy milyen munkát végezz nem neki kellene eldöntenie.
Nekem túlzottan irányítónak tűnik,pedig elvileg az egész terápia lényege az lenne,hogy te magad gyere rá,hogy mit akarsz az életben,legyen valami egyéniséged,ne mások irányítsák az életedet,hanem te magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!