Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez normális hogy pszichológuso...

Ez normális hogy pszichológusom üvölt velem meg csesztet? Elegem van de komolyan.

Figyelt kérdés

Azért mentem hozzá egy hónapja mert nem éreztem jól magam sokszor összevesztem emberekkel. Erre terápia helyett csináltatott tesztet és személyiségzavarosnak mondott. Meg olyanokat mondott hogy majdnem lehidaltam. Káromkodott is hogy "b*meg" meg csessze meg ilyenek. Ezen felül állandóan cukkol, tegezve szólít és amikor többször visszakérdezek elkezdi hogy buta vagyok? MMondom nem csak kellemetlen a téma nem akarok róla beszélni. :(

Nem ért meg engem, nem empatikus és még Ő mondja hogy én nem vagyok empatikus. Elegem van belőle az idegesítő stílusából de nagyon. Jártam előtte egy nagon jó szakemberhez és Ő sokat segített nekem nagyon hiányzik.

Mi a javaslat ilyen helyzetben mi a teendő? Rosszabb a stílusa ennek a nőnek mint csernusnak!!!!

2016. okt. 13. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Szabad orvosválasztás van.kérj másikat
2016. okt. 13. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem normális. Keress másik pszichológust!
2016. okt. 13. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Szabad orvosválasztás van.kérj másikat
2016. okt. 13. 19:12
 4/12 A kérdező kommentje:

Még kiegészíteném hogy Sokszor beszélt úgy velem hogy kiverte nálam a biztosítékot. PL: csúnya szavakat használt meg hároméves szintűnek mondott ami fájt!!(

Meg elkezdi hogy ilyen meg olyan személyiségzavarom van. Mondom erre hogy én boldog akarok lenni és utálom a beskatulyázást ne diagnosztizálgasson. Erre meg felkapta a vizet. Rosszabb a stílusa mint Csernusnak. Mi a teendő ilyenkor?

Ja meg elkezdi hogy ha mégegyszer értetlenkedek azonnal kalap kabát és viszont látásra. Ezen ledöbbentem de komolyn! Nem akarok kifakadni DE NEKEM EZ MÁR SOK!

2016. okt. 13. 19:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Gondolom, ingyen pszichológust kerestél..

Különben mi a bajod, hogy pszichológus kellett? Előtte pszichiáter látott már?

Jut eszembe: hány éves vagy, és milyen nemű?

2016. okt. 13. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Káromkodj vissza.
2016. okt. 13. 19:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Magánhoz járok és pszichiáter is egyben meg pszichológus is! Az a bajom (már írtam ha figyeltél volna) hogy sokat veszekedek másokkal, nem kedvelnek az emberek meg szorongok ezen felül ideges típus vagyok. Előtte is jártam két szakembernél. Előző túl lagymatag volt csak gyógyszert rt fel de nem segített semmit. Azelőtti jó volt csak hát valahogy nem az igazi. Férfi vagyok és harminegy éves!!
2016. okt. 13. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Ne váltogasd így a terapeutáid. Ezzel gyakorlatilag mindig újra kell kezdened a nulláról, az addigi eredményeket kidobod a kukába! A terápia nem alkalomról alkalomra hat, hanem pont a hosszú távú kapcsolat miatt!

Az meg egyáltalán nem kérdés, hogy az ilyen terapeutát ott kell hagyni a csudába. (A másodiknál kellett volna kitartani... de így most kereshetsz egy újat és kezdheted elölről az egészet.)

2016. okt. 13. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Vagyis az azelőttinél, aki "jó volt, de nem az igazi". Attól lehetett volna igazi, ha kitartasz nála...
2016. okt. 13. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Azt hiszem,a pszichológusod tükrözött.

Visszaadta neked azt a tapasztalatot,amit te szerzel környezetednek.Kérlek gondolkozz el ezen!

A konzultációt elvileg a szakember vezeti,de rendszerint az,aki stabilabb személyiség.

2016. okt. 19. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!