Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hosszú! Nem tudom mi történt...

Hosszú! Nem tudom mi történt velem,de nem bírom feladtam az életet, idegösszeomlás?

Figyelt kérdés

Két napja nem alszok, állandóan sírok, szedem a nyugtatót, altatót de semmi.

Április óta vagyok egyre szarabbul.

A fő probléma, hogy október óta nincs munkám. Egy szerencsétlen, genetikai hulladék vagyok. Sérvem van, nem emelhetek, olykor állni is nehezemre esik.

Semmilyen irodai munkára nem vesznek fel, pedig pénzügyis vagyok, se recepció se semmi.

Párom kint él Németországban fél évvel ezelőtt azt mondta hazaköltözik,de nem jött. Miért is jönne? Hiszen nem dolgozom, kint jól keres 3 munkahelye ia van, a nyomorúságba minek jönne. Ez is fáj, hogy nem lehetek vele, pedig mindennél jobban szeretem és ő van nekem csak. Nincs családom, egy barátnőt tudok mondani,de ő is hátbaszúrt már nem is egyszer.

Kimenni én azért nem megyek a párhoz, mert nyelvtudásom sincs, és mivel ott csak fizikai munkát tudnék végezni nem kapnék ott se munkát. Nem vagyunk közös kasszán így a párom engem nem támogat. De nem is kérnék, mert tudom hogy attól, hogy kint van vannak neki is kiadásai.

Amúgyis egy csúnya, dagadt törpe vagyok aki nem jó egy takarításra sem, mert itthon is fájdalmak közt tudok házimunkát végezni.

Annyira megakarok halni. Felfogják mondani a hitelem, kifognak kötni mindent.

Egy hónapja próbáltam magam megölni,de még ahhoz is szerencsétlen voltam.

Engem miért nem üt el egy autó? Miért nem én halok meg a sok ártatlan ember helyett? Miért büntet ezzel a sors, hogy így kell élnem?

2021. júl. 15. 04:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Wow, drukkolok! :)
2021. júl. 19. 17:35
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 🍀🍀🍀
2021. júl. 19. 17:38
 23/24 anonim ***** válasza:
Majd írd meg hogy alakul az életed!
2021. júl. 19. 17:43
 24/24 A kérdező kommentje:
Megírom.
2021. júl. 19. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!