Hosszú! Nem tudom mi történt velem,de nem bírom feladtam az életet, idegösszeomlás?
Két napja nem alszok, állandóan sírok, szedem a nyugtatót, altatót de semmi.
Április óta vagyok egyre szarabbul.
A fő probléma, hogy október óta nincs munkám. Egy szerencsétlen, genetikai hulladék vagyok. Sérvem van, nem emelhetek, olykor állni is nehezemre esik.
Semmilyen irodai munkára nem vesznek fel, pedig pénzügyis vagyok, se recepció se semmi.
Párom kint él Németországban fél évvel ezelőtt azt mondta hazaköltözik,de nem jött. Miért is jönne? Hiszen nem dolgozom, kint jól keres 3 munkahelye ia van, a nyomorúságba minek jönne. Ez is fáj, hogy nem lehetek vele, pedig mindennél jobban szeretem és ő van nekem csak. Nincs családom, egy barátnőt tudok mondani,de ő is hátbaszúrt már nem is egyszer.
Kimenni én azért nem megyek a párhoz, mert nyelvtudásom sincs, és mivel ott csak fizikai munkát tudnék végezni nem kapnék ott se munkát. Nem vagyunk közös kasszán így a párom engem nem támogat. De nem is kérnék, mert tudom hogy attól, hogy kint van vannak neki is kiadásai.
Amúgyis egy csúnya, dagadt törpe vagyok aki nem jó egy takarításra sem, mert itthon is fájdalmak közt tudok házimunkát végezni.
Annyira megakarok halni. Felfogják mondani a hitelem, kifognak kötni mindent.
Egy hónapja próbáltam magam megölni,de még ahhoz is szerencsétlen voltam.
Engem miért nem üt el egy autó? Miért nem én halok meg a sok ártatlan ember helyett? Miért büntet ezzel a sors, hogy így kell élnem?
A családtagjaidra nem tudnál számítani, addig, míg helyre jössz?
Ha ekkora fájdalmaid vannak a sérvtől, akkor muszáj lenne a műtét. Esetleg a közeledben nincs egy gyár, ahova valamilyen admin munkára jelentkezhetnél? Vagy egy pékségbe eladónak, ruházati boltba? Pénztárosnak valahova? Vagy akár ingatlanozni, telefonos munkára, még ezek is jobbak, mint a semmi.
Nem tudom, hogy ilyenre van- e még lehetőség, de a munkaügyi központon keresztül lehetett szakmát tanulni, ami annyit jelentett, hogy bejársz órákra, talán gyakorlat is van egyes szakmáknál, majd levizsgázol
Viszont ezért pénzt kaptál havonta, és a bejárást is támogatták.Egy próbát megér.
Sajnálom a helyzeted, amikor mély ponton voltam én is így gondolkodtam a halállal kapcsolatban.
Anyám ígyis lóg nekem még ezelőtt adtam neki kölcsön mikor volt munkám. Tudja h nem dolgozok. De 5 ezrest sem ad. Család fogalmát nem is ismerem.
Erre felénk ami van + 50-60 kmes körzetbe mindenhova beadtam már amit tudnék csinálni, meg amit nem oda is. Ettől függetlenül gyárba is leadtam aztán valahogy elszenvedek. De vissza se hívnak.
Ha megmutatnám a profession profilom meg az emaileket mennyi helyre jelentkezek és mégsincs semmi.
De így érzem ez az én hibám valamit régebben mondhattak, elrontottam és ezzel büntett a sors. Nem is êrdemlek jobbat. Páromat se. Remélem van neki kint valakije aki normálisabb és dolgozik , nem egy ilyen genetikai hulladék, mint én :(
Sérvet nem lehet műteni? Faluban laksz, vagy városban? Hívd segítségül Istent! Te mindent megtettél, bízd Rá magad! ... és továbbra is kitartóan adogasd be jelentkezésed, olyan helyekre, amit egészségileg bírnál. Mozgass meg továbbra is minden követ. És kérdd Istent, hogy segítsen! Ha szeretnéd, én is imádkozom érted. Isten gondviselő Isten, aki Hozzá fordul!
Munkaerőközvetítőknél, munkaügyinél személyesen kérj segítséget, és mondd el a korlátaidat. Hátha tudnak valamit! De személyesen!
Voltam bent, gyári és fizikai munkák vannak. Rengeteg volt ott amit megtaláltam neten. Elhoztam egy olyan papírt.
Kisvárosban lakom,de közel Pesthez. Így 80%ban oda tudok irodai munkára jelentkezni.
De csak várok. Alig kapok visszautasító emailt arra se méltatnak.
Biztos elférne egy műtét nekem.
Időpontot is kértem már kivizsgálásokra,de nem mostanság lesz így várnom kell.
Nem tudom Isten meghallgatna-e :( gondolkoztam, hogy elmegyek templomba meggyónok. Csak nem tudom megbocsát-e :( lenne-e értelme.
Ja és nem nem akarok autó elé ugrani, inkább itthon keresek egy kötelet vagy felvágom az ereimet. Senkinek nem akarok szar életet, azért mert nekem ez jutott.
Lesz még jogsid is! Ne add fel! 100% garancia, hogy Isten segíteni fog, csak bízd Rá magad.
Máté ev.
6,31 Ne aggodalmaskodjatok tehát, és ne mondjátok: Mit együnk? vagy: Mit igyunk? vagy: Mivel ruházkodjunk?
6,32 Mert mind ezeket a pogányok kérdezik. Mert jól tudja a ti mennyei Atyátok, hogy mind ezekre szükségetek van.
6,33 Hanem keressétek először Istennek országát, és az ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.
6,34 Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!