Ez idegösszeomlás lehet?
Múlt héten meghalt a papám, ez nagyon megviselt. Vele voltam a legjobb viszonyban a családból. Napokig ki sem keltem az ágyból, nem ettem.
Az egyetemen most vizsgaidőszak van, ami alapból nagyon stresszes. A jelenlegi helyzetben meg nem is tudtam rendesen felkészülni. Tegnap volt egy vizsga amin megbuktam. Most csak próbálom leadni a felvett vizsgákat és késöbbi időpontba rakni. De egyszerűen rettegek tőlük.
Ma már délután 5-ig semmit nem ettem és nem is ittam, csak feküdtem az ágyban a fal felé fordulva és remegtem.
Már másfél hete nincs étvágyam, napi 12-13 órákat alszok, de legszívesebben átaludnám az egész napot és remegek az idegességtől.
Valószínűleg.
Mindenképp kérj orvosi segítséget! Fel a fejjel, próbálj koncentrálni a vizsgákra, hallgass vidám zenét!
Nem hiszem, hogy ez az lenne. Ha igen, akkor nekem az életem során volt már legalább vagy 10x. A stresszes időszakokra teljesen ugyanígy reagálok. Inkább az erős pánik, szomorúság okozta szorongásos reakció. Sírj amennyit tudsz, add ki magadból amit lehet. Meríts erőt, próbálj relaxálni, össze szedni a gondolataidat a viszgákra.
Kitartást kívánok!
Igen, ez is egy megoldás, amit a 2-és kívánt. Egyél csokit, boldoggá tesz :D
1-es
Nincs olyan, hogy idegösszeomlás. Egy súlyos trauma ért téged, ami mellett ott van az amúgy is stresszes vizsgaidőszak. 2#-vel egyetértek, itt a gyász keveredik egy nagyon erős szorongással.
A vizsgáidnál most ne koncentrálj a teljesítményedre, mert attól még jobban szorongsz. Elég, ha egy kettessel átcsúszol, de ha nem sikerül, az sem tragédia. (A halogatással csak fokozod a stresszt, így egyszerre fog rád omlani minden.)
Az érzelmeidet ne fojtsd el, ami jön, azt add ki magadból. Próbálj meg relaxálni, youtube-on találasz hanganyagokat.
Kitartást, ilyen körülmények között senki sem vár tőled egy maximális teljesítményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!