Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hosszú! Nem tudom mi történt...

Hosszú! Nem tudom mi történt velem,de nem bírom feladtam az életet, idegösszeomlás?

Figyelt kérdés

Két napja nem alszok, állandóan sírok, szedem a nyugtatót, altatót de semmi.

Április óta vagyok egyre szarabbul.

A fő probléma, hogy október óta nincs munkám. Egy szerencsétlen, genetikai hulladék vagyok. Sérvem van, nem emelhetek, olykor állni is nehezemre esik.

Semmilyen irodai munkára nem vesznek fel, pedig pénzügyis vagyok, se recepció se semmi.

Párom kint él Németországban fél évvel ezelőtt azt mondta hazaköltözik,de nem jött. Miért is jönne? Hiszen nem dolgozom, kint jól keres 3 munkahelye ia van, a nyomorúságba minek jönne. Ez is fáj, hogy nem lehetek vele, pedig mindennél jobban szeretem és ő van nekem csak. Nincs családom, egy barátnőt tudok mondani,de ő is hátbaszúrt már nem is egyszer.

Kimenni én azért nem megyek a párhoz, mert nyelvtudásom sincs, és mivel ott csak fizikai munkát tudnék végezni nem kapnék ott se munkát. Nem vagyunk közös kasszán így a párom engem nem támogat. De nem is kérnék, mert tudom hogy attól, hogy kint van vannak neki is kiadásai.

Amúgyis egy csúnya, dagadt törpe vagyok aki nem jó egy takarításra sem, mert itthon is fájdalmak közt tudok házimunkát végezni.

Annyira megakarok halni. Felfogják mondani a hitelem, kifognak kötni mindent.

Egy hónapja próbáltam magam megölni,de még ahhoz is szerencsétlen voltam.

Engem miért nem üt el egy autó? Miért nem én halok meg a sok ártatlan ember helyett? Miért büntet ezzel a sors, hogy így kell élnem?

2021. júl. 15. 04:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A pénzügyis végzettség jó, biztos találsz vele majd, október óta még nem hosszú idő.
2021. júl. 15. 18:20
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a pároddal csinálhatnátok egy tervet, hogy mit lehet innen tenni?

Neki állni tanulnod németül pl. Kint Németországban sokkal erősebb a jóléti állam nem hagyja így magára az embert, a migránsokat megpróbálják beilleszetni, vannak támogatások tanuláshoz.

És elfogadni, hogy most egy ideig ő tart el és csinálni tervet, ezzel a teattel, hogy lehet állásod néhány év múlva.

pl mit jelent az hogy pénzügyes vagy? milyen tzdásod, papírod van. Miért nemneladható ez, mi kellene hozzá. Tuti vakvágány ez?

De ha igen, akkor is időt kellene nyerned és valaminolyat tanulnod amiz elbír a tested. Amit nehéz kérdés eléggé. Ezért kellene kis nyugalom meg idő.

A lakásod sajátod amúgy vagy bérled? ha utóbbi akkor is lehet az lenne a megoldás ha párodnál lennél. Akkor is ha aztán szétmentek. de most szükséged van rá.

Meg ami nagyon fontos, hogy mondd el minden ismerősödnek, korábbi munkatársadnak, hogy munkát keresel, írd ki ismerősöknek megosztva facebookra is.

és még fontos: tarts egy szigorú napirendet. Legyen meg mikor kelsz és mikor mit csinálsz. Tarts rendet. Meg gyógytornázz ha erre az jó. Tedd meg amit tudsz és az élet majd eldönti a többit.

2021. júl. 16. 07:35
 13/24 anonim ***** válasza:

Hűha. Remélem jobban érzed magad. Ami neked most fontos lenne, az az hogy próbálj barátokat szerezni, segítséget kérni másoktól. Hidd el, van kiút ebből az állapotból amiben vagy, csak ez a mentális állapot amiben vagy nem engedi hogy meglásd. Túl fogsz rajta lendülni, biztos vagyok benne hogy egy nagyszerű és értékes ember vagy, ne dobd el az életed.

Neked most nagyon fontos lenne a segítségkérés, mindennél fontosabb. Ha anyagilag meg tudod engedni, járj el pszichológushoz, heti 1 alkalom is nagyon sokat tud segíteni. Ha nem tudod megengedni akkor utaltasd magad be a pszichiátriára. Ettől ne gondold azt hogy őrült leszel, véleményem szerint ez a legjobb dolog amit tehetsz.

Munkaügyi szempontból, szerintem kimehetsz nyugodtan a párodhoz. A nyelvet megtanulni nem nagy kihívás, ha mindenki körülötted azt beszélni. Kereshetnél könnyű munkát, például elmész mosogatni vagy valami hasonló, nem megeröltető. Átérzem a fájdalmad, én is jártam már ott ahol te vagy, éppen ezért állítom hogy van kiút, akkor is ha jelenleg nem látod. Ha úgy érzed hogy beszélgetni szeretnél valakivel nekem nyugodtan írhatsz üzenetet, meghallgatlak szívesen bármiről. Vigyázz magadra és jobbulást!

2021. júl. 18. 12:12
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom érdekel-e valakit.

De kaptam egy ajánlatot egy étterembe, kasszázni kell napi 11 órában.

Remélem már modernebb kassza, mert a fejben számolás nem megy gyorsan :/

Úgyhogy remélem könnyen megfogom tanulni. Igaz nem fizet sokat,de nekem ez most jobb, mint a semmi. Megyek minél több napot ahogy tudok.

Köszönöm aki esetleg tényleg imádkozott értem 🍀

2021. júl. 19. 14:59
 15/24 anonim ***** válasza:
:) gratulálok ,látod mindig ragyog a nap. :)
2021. júl. 19. 15:01
 16/24 A kérdező kommentje:
Ideje volt, hogy felém is ragyogjon ☀️
2021. júl. 19. 15:04
 17/24 anonim ***** válasza:
Na jó tőled ilyen napocskát látni. Pihenj majd azért sokat, ez a 11 óra ez nagyon sok. Meg tapasztald ki, hogy kényelmes, nem lehet e néha állva dolgozni pl. szóval így váltogatva az ülés és állást.
2021. júl. 19. 17:17
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia, örülök, hogy sikerült! Mondtam, hogy 100% garancia, hogy segít Isten! Tehát most már csak a legutolsó sorára kell koncentrálni Jézus tanításának:

6,34 Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.

Vagyis ne aggódj, a távolabbi jövő miatt. Azt kell megtenni, megoldani (vagy elviselni) ami épp aznap adódik.

Ajánlom a Zsoltárok könyvét, abban sok info van Isten hogyan működik. Érdemes megragadni a lehetőséget és az életre szóló kalandot, hogy Isten része lehet az életünknek.

2021. júl. 19. 17:22
 19/24 A kérdező kommentje:

Igen 🙏

Közben hívtak egy pénzügyis helyről is egy órája, oda továbítva van a cv-m aztán remélem mivel közvetítős ( tudom ez se garancia) remélem oda felvesznek, addig meg megyek kasszázni minél többet.

2021. júl. 19. 17:27
 20/24 A kérdező kommentje:
Ha meglesz ez a pénzügyis munkám akkor fogok örülni a legjobban dupla annyi pénz és ugye pénzből él az ember, egy havi fizummal az összes fizetetlen számlát letudom. Lemenne rólam ez a depi és akkor még a párom is haza jönne ha látja, hogy jól keresek nem kínlódok én se 🍀🙏
2021. júl. 19. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!