Nem írják fel a frontint,pedig rászoktattak? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Szóval..közel egy éve szedek 3×0,5 mg-osat reggeli 1 20mg-os Brintellix-el együtt a panikbetegsegre,szorongasra,Borderline-ra es meg ki tudja mire. Elozo honap 20-an felirt 2 darab 30-darabosat ,de arrol nem tajekoztatott hogy kevesebbet szedjek,most fogyott el es mar nincs 20.aig,gondoltadm majd fel hívom ha el fogyott. Hat nem irja mar fel, most mondta hogy 2-t szedjek mert "nem fog egy 20 evest gyogyszerfuggove tenni (pedig o tett azza akaratomon kivul hozza teszem mikor elkezdtem fogalmam sem volt hogy fuggoseget okoz)kikell birnom. Mit csináljak,mar izomgorcsom van minden bajom?2021. júl. 8. 12:08
21/32 anonim válasza:
Egyébbként minden gyógyszerhez mellékelnek leírást. Mileőttelkezdeszszedni valamit,nagyon ajánlott elolvasni mit írnak le benne. Frontin esetében többek közöttaztis, hogy erős függőséget okoz.
Ettől eltekintve abban igazad van, hogy erre az orvosnak is figyelmeztetnie kelett volna.
Ha hozzá is jutsz, fokozatosan csökkentsd.
3*0,5 mg helyet szedj 3*0,25 mg-ot egy hónapig. Majd a következő hónapban már csak reggel és este 0,25.
Majd az azt következő hónapban már csak estére 2 szem 0,25.
Aztán 1 szem 0,25 majd abba hagyhatod.
22/32 A kérdező kommentje:
21 meg is csinalnam,de most 20-aig egy darabom sincsen
2021. júl. 8. 12:59
25/32 anonim válasza:
Ameddig a leszokás tart, közben sokat segíthet ha relaxálsz, pl.: autogén tréning.
26/32 anonim válasza:
Ez borzalmas. Szerintem ezt nem teheti meg veled senki. Élj a jogaiddal és menj betegjogi képviselőhöz. Attol hogy mentális betegségeid vannak attol még te ugyan olyan ember vagy mint bárki más és nem kellene itt mocskolódni hogy nem társadalomba való stb..
27/32 A kérdező kommentje:
De megtehetik,és meg is tették.Borzalmasan vagyok a pulzusom 205 most,remeg a szám(izomrángás) Erős suicidal gondolatok.
2021. júl. 8. 19:04
28/32 A kérdező kommentje:
145/100 pulzus 204
2021. júl. 8. 19:07
29/32 anonim válasza:
Jézus isten. Nekem azt mondta egyszer az orvosom hogyha 150 körül jár a pulzusom hívjak mentőt mert sokkot kaphat a szivem. Ez nem játék. Menj be a sürgösséhire
30/32 anonim válasza:
204 pulzus? 145/100 vérnyomással?
Hívd a mentőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!