Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem írják fel a frontint,pedig...

Nem írják fel a frontint,pedig rászoktattak? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Szóval..közel egy éve szedek 3×0,5 mg-osat reggeli 1 20mg-os Brintellix-el együtt a panikbetegsegre,szorongasra,Borderline-ra es meg ki tudja mire. Elozo honap 20-an felirt 2 darab 30-darabosat ,de arrol nem tajekoztatott hogy kevesebbet szedjek,most fogyott el es mar nincs 20.aig,gondoltadm majd fel hívom ha el fogyott. Hat nem irja mar fel, most mondta hogy 2-t szedjek mert "nem fog egy 20 evest gyogyszerfuggove tenni (pedig o tett azza akaratomon kivul hozza teszem mikor elkezdtem fogalmam sem volt hogy fuggoseget okoz)kikell birnom. Mit csináljak,mar izomgorcsom van minden bajom?
2021. júl. 8. 12:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Ez a háziorvos?

Ha nem, akkor viszed a javaslatot,és ő írhat fel,ezt nem lehet csak úgy elhagyni,fokozatosan kell.Egyébként ezeket max pár hétig kell szedni(másik gyógyszer míg nem hat addig kiegészítésnek,segítségnek) ha a dokid 1 évig felírta akkor már elkésett azzal ne szokj hozzá. Magas vérnyomás gyógyszer mellé is szokták adni de ez most mellékes.

Persze a kiadott javaslaton rajta kell lennie mennyit kell szedned és hány napra vagy ellátva gyógyszerrel.Ezt nem olvastad? A háziorvos kérni fogja.

2021. júl. 8. 12:25
 12/32 A kérdező kommentje:
De mi az,hogy nem valok tarsadalomba? Szerinted en akartam ilyen lenni? Nem embert oltem ..
2021. júl. 8. 12:25
 13/32 A kérdező kommentje:
Igen hívtam a háziorvost az sem írja fel. Kb osszesen ugy 2,5 eve szedem mert elotte 0,×25 szedtem
2021. júl. 8. 12:27
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Szóval 2 és fél êve tömnek frontinnal, aztán nem írja fel,.hogy ne szokj rá? Az igen!

A frontint nem lehet csip csup letenni. Fokozatosan kell. Mindenképpen le kell tenni,mert hosszú távon nagyon komoly egészség károsodást okoz.

Feltétlen beszélj más orvossal mert ez így nagyon nem oké.

2021. júl. 8. 12:34
 15/32 A kérdező kommentje:
Ah na valaki vegre megert igen ez a baj es hiaba hívom az sztk t meg a haziorvost,mindegyik a masikhoz kuld
2021. júl. 8. 12:36
 16/32 anonim ***** válasza:
87%

8-as te egy barom vagy,nem szoktam ilyet írni de rád még a durvább is elférne.

Én is hozzászoktam képzeld el, (önhibán kívül és szerencsére nem túl nagy adagot szedek ),ettől függetlenül dolgozom,családom van adózom hosszú évek óta. Általában az fröcsög a legjobban és fikáz mást akinek nagyon nincs rendben sok minden a háza táján.

Orvost váltottam most csökkentjük lefele.

Vigyázz mert te is juthatsz ide,mint ahogy én sem gondoltam volna soha hogy ez lesz. Ne ítélkezz inkább szégyelld magad.

Ne fáradj a válasszal az ilyenét el sem olvasom.

Kérdező a háziorvost keresd fel a legutóbbi javaslattal ahogy írtam ezt tudod tenni,az ilyen díleres hülyeséget hagyd a fenébe.

Kórházba nem fektetnek be ha csak nincsenek nagy gondok,viszont tényleg próbálj lejönni róla,de fokozatosan,orvosi támogatással.

2021. júl. 8. 12:37
 17/32 anonim ***** válasza:
Mint fentebb írtam ha egyik sem hajlandó beszéln másik orvossal. Mert 2.5 fél év után durr letenni nem, hogy nem szabad, szigorúan tilos!
2021. júl. 8. 12:42
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincs, hogy önhibádon kívül hozzászoksz. Tudod, hogy mivel jár, szóval olcsó kifogás.
2021. júl. 8. 12:48
 19/32 A kérdező kommentje:
18 ,en sem tudtam mivel jar mert arrol elfelejtettek tajekoztatni,hogy olyan fuggoseget okoz mint a dohany,az alkohol a ketamin es az amfetamin: [link]
2021. júl. 8. 12:50
 20/32 A kérdező kommentje:
(A benzodiazepin a frontin)
2021. júl. 8. 12:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!