Nem írják fel a frontint,pedig rászoktattak? Mit tehetnék?
Ez a háziorvos?
Ha nem, akkor viszed a javaslatot,és ő írhat fel,ezt nem lehet csak úgy elhagyni,fokozatosan kell.Egyébként ezeket max pár hétig kell szedni(másik gyógyszer míg nem hat addig kiegészítésnek,segítségnek) ha a dokid 1 évig felírta akkor már elkésett azzal ne szokj hozzá. Magas vérnyomás gyógyszer mellé is szokták adni de ez most mellékes.
Persze a kiadott javaslaton rajta kell lennie mennyit kell szedned és hány napra vagy ellátva gyógyszerrel.Ezt nem olvastad? A háziorvos kérni fogja.
Szóval 2 és fél êve tömnek frontinnal, aztán nem írja fel,.hogy ne szokj rá? Az igen!
A frontint nem lehet csip csup letenni. Fokozatosan kell. Mindenképpen le kell tenni,mert hosszú távon nagyon komoly egészség károsodást okoz.
Feltétlen beszélj más orvossal mert ez így nagyon nem oké.
8-as te egy barom vagy,nem szoktam ilyet írni de rád még a durvább is elférne.
Én is hozzászoktam képzeld el, (önhibán kívül és szerencsére nem túl nagy adagot szedek ),ettől függetlenül dolgozom,családom van adózom hosszú évek óta. Általában az fröcsög a legjobban és fikáz mást akinek nagyon nincs rendben sok minden a háza táján.
Orvost váltottam most csökkentjük lefele.
Vigyázz mert te is juthatsz ide,mint ahogy én sem gondoltam volna soha hogy ez lesz. Ne ítélkezz inkább szégyelld magad.
Ne fáradj a válasszal az ilyenét el sem olvasom.
Kérdező a háziorvost keresd fel a legutóbbi javaslattal ahogy írtam ezt tudod tenni,az ilyen díleres hülyeséget hagyd a fenébe.
Kórházba nem fektetnek be ha csak nincsenek nagy gondok,viszont tényleg próbálj lejönni róla,de fokozatosan,orvosi támogatással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!