Lamolep tapasztalatok bipoláris zavarra?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 23:30
11/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom a rossz tapasztalataidat, én azért reménykedem, hogy segít. Tb-alapon kerültem be, így anyagilag szerencsére nem vesztek semmit. Igen, tudom hogy az itteni orvosok nagyrésze egyenlő a nullával. Lesz, ami lesz. A remény hal meg utoljára.
2021. júl. 4. 14:26
12/16 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy meghalt a testvéred. :( Ez borzasztó. Ő is pszichés beteg volt?
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ő az a fajta volt, aki felvett egy álarcot, hogy ne vegyük észre azt, hogy depressziós. Néha voltak jelek, elmondta véleményét az öngyilkosságról, vagy arról, milyen szar világban élünk,de mivel egy stabil-vidám embernek mutatta magát, meg sem fordult a fejünkben, hogy egyszer majd ilyet tesz. Ezért volt számomra ez egy jó nagy pofon, ami által félre tettem a büszkeségem, és elmentem segítséget kérni orvoshoz. -Ezért, ha ezt bárki olvassa, aki már több éve küzd, és fél segítséget kérni- vagy azt mondja neki valaki, hogy "majd meggyógyulsz magadtól! Ne nyafogj! Légy erős, ne sajnáltasd magad!- annak üzenem: Hogy hagyjad figyelmen kívűl ezeket a megjegyzéseket és minél hamarabb kérj segítséget, menj el orvoshoz, és szedd be a kiírt gyógyszereket. Tedd meg az első lépés! :)
2021. júl. 4. 14:54
14/16 anonim válasza:
11
Kórházban vagy?
"Igen, tudom hogy az itteni orvosok nagyrésze egyenlő a nullával."
Ez nem igaz. Divatos ilyet mondani, de ez nem igaz. Én voltam kórházban (háromban is, hosszabb ideig) és mindenhol rendkívül lelkiismeretes, aranyos és jó dokik kezeltek. Kettőben fiatalok.
15/16 A kérdező kommentje:
Ezért írtam, hogy a nagyrésze. Van lelkiismeretes orvos is, ez természetes :) Bár, mindegyik az lenne. Nem vagyok kórházban.
2021. júl. 4. 17:27
16/16 anonim válasza:
Csúnya kiütéses lett tőle az arcom . :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!