Lamolep tapasztalatok bipoláris zavarra?
Egyébként miért írtad be a nyugtatót és az antidepit? Ezzel az erővel az antipszichotikumot és a hangulatstabilizálót is beírhattad volna.
Meg a depresszió mellé a mániát.
1 válaszoló: Gondoltam így előbb rátalálnak a kérdésemre. Köszi a választ, elolvastam a véleményeket. :)
2 válaszoló: sajnálom hogy neked nem hatott :/
Köszönöm, ugyanaz vagyok. :)
Na és mennyit kell majd szedned?
5
És bipoláris betegségre, mint hangulatstabilizáló.
Allergiás lettem rá, a szám tele lett kiütésekkel, mindezt 2 hét szedés után (nagyon kis dózissal kezdtem pedig).
Éjjelente furcsa képzelgéseim voltak tőle, pl. hogy a fekete árnyak megtámadnak stb.
Én nem hiszek ezekben a szerekben, a problémákat nem tüntetik el, csak helyettesítik más problémákkal.
Nekem 3 orvos azt mondta, hogy bipoláris zavarom van, de évek óta gyógyszer nélkül vagyok, és kisebb hangulatingadozásokon kívül semmi bajom. Szerintem ez az egész bipoláris dolog is sokkal ritkább, mint ahány emberre ráfogják.
Hát én annó elmentem ezerféle orvoshoz, szedtem sokfajta gyógyszert, de semmi javulás, sőt. Súlyos ezrek mentek a semmiért. Nem tudom, én egy olyan pszichiológust/pszichiátert nem találtam, aki valóban képes megfelelő terápiában részesíteni. A kedvencem az volt, amikor befüvezve ült és majdnem elaludt, végig ásítozta az egészet. Mindez Budapest belvárosában egy felkapott rendelőben :))
Nyilván vannak súlyos esetek, de a hazai pszichiátriai ellátással kitörölheti az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!