Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mashol hogy működik a felírás?

Mashol hogy működik a felírás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elég sokat tartózkodom külföldön, nem munka miatt hanem hogy rendbe tegyem az életem. A tb-t otthonra fizetem,ezzel a résszel nincs gond. A gyógyszereket igyekszem előre felíratni mivel sose ugy jövök haza hogy orvost érjek,így telefonon működik a felírás. Húzzák a szájukat. Mivel bizonyítsam, hogy nem vissza élés miatt iratom fel előre,hanem hogy biztosan meglegyen mindenem? És itt nem a fogamzásgátlóra gondolok,hanem az egyéb gyógyszerekről. Tudják hogy külföldön tartózkodom, mégis magyarázkodni kell és már unom egy kicsit

3 havonta iratok csak fel,még van egy dobozzal a kiírtból viszont kénytelen leszek holnap telefonálni,mert a hétfő lesz az egyetlen napom hogy intézzek bármit is..

ma 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Én itthonról is 90 %-ban telefonon intézem.
ma 13:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Én sem járok be emiatt,csak a patikai nyitvatartás,és a korai vissza út miatt előrébb kell hoznom a felírást. De már rendesen rosszul érzem magam az állandó kérdezősködés és hasonlók miatt hogy miért nem koppra iratom a gyógyszereket..
ma 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Amíg hajlandóak felírni, nincs gond, huzzák csak a szájukat.
ma 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!