Félénk vagyok és nem megy az ismerkedés. Járok
pszichológushoz, de továbbra sem jutottam előrébb. Mi
lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Nagy baj lehet velem ha a pszichológus sem tud segíteni?
Kéne egy "kezdő löket" mert magamtól nem megy. Nem járok sehova nagyon nehéz elkezdeni. Igazából nem barátokat szereték hanem egy aranyos barátnőt. De nem tudok hol ismerkedni így. Nem kerülök olyan helyzetbe, meg a leszólításhoz is bátortalan vagyok. Mit csináljak, mert már nagyon idegesít ez?
Úgy érzem mintha saját magam fogja lennék. Pszichológusom szerint is teljesen normális, értelmes, jó külsejű vagyok.
Mindenki azt mondja menjek társaságba, de hova ha nincs kivel, meg attól még nem fogok tudni ismerkedni. Nekem tényleg csak a net az egyedtlen lehetőségem de ott meg nem találok senkit, mert a kezdeti lépések írásban könnybbek lennének.
2021. jún. 23. 21:57
1/8 anonim válasza:
Tanulmányozd a Bibliát!
2021. jún. 23. 22:20
2/8 anonim válasza:
Mozdulj ki a konfortzónádból. Aki keres az előbb-utóbb talál. Van pl. ismerkedős túra, villámrandi, stb. A legjobb, ha kipróbálsz valami új hobbit, amit mindig is szerettél volna, de pl. eddig még sose volt idpd/bátorságod. Én amikor hasonló cipőben voltam elkezdtem sakk körbe járni, az egyetemi túracsoport eseményeire, sőt, elkezdtem társas táncolni is. (Amire egyébként egyedül mentem, de olyan szerencsém volt, hogy ezel nem voltam egyedül így találtam is táncpartnert, akivel utána kb. 1,5 éven keresztül tanultunk együtt táncolni.)
2021. jún. 23. 22:33
3/8 anonim válasza:
Találj 1 embert aki által megismerhetsz többet, én is így voltam, senkim se volt akivel mehettem volna, egy régi ismerősre ráírtam, hogy menjünk már valahova, nem hívott, megint ráírtam, szerintem le akart rázni de nekem igazából csak arra kellett, hogy kimozduljak :D legjobb ismerkedni ha közös érdekeltségetek van, valami hobbi. Élj aktív életet, ha otthon ülsz 0 az esélyed, hogy találkozz valakivel.
2021. jún. 24. 08:20
4/8 anonim válasza:
Ha még nem próbáltad, honnan tudod, hogy nem működik?
"Amit szeretnétek, hogy az emberek veletek megtegyenek, ti is tegyétek meg velük....Máté evangéliuma 7:12
2021. jún. 24. 10:03
5/8 anonim válasza:
A pszichológussal mit cisnáltok? Min dolgoztok? Pszichológusként nekem mindig fura amikor látok egy ilyen kérdést hogy járok pszichológushoz de a gyakorin keresem a választ. Zajlik ott haladás, oylan munka amit hasznosnak tartasz?
2021. jún. 24. 16:51
6/8 anonim válasza:
Socialized.hu Attracted.hu
Kurzusok, nem túl drága, egy próbát megér. Én az előbbit kezdtem el, nekem eddig nagyon tetszik, ajánlani tudom.
A Biblia is jó, de akkor mindenképp keress valami keresztény gyülekezetet is ami laza, fiatalos. Befogadó, barátsagos közeg van ott, nekem is rengeteget segített a szociális nehézségeimben is. Mindig van egy csomó progi, szeretnek és elfogadnak úgy ahogy vagy és sok emberrel tudsz ismerkedni. Előbb barátokat szerezz és legyél rendben magaddal, mert ha ez nincs, a barátnő sem marad melletted sokáig. Tapasztalat.
2021. jún. 30. 10:03
7/8 anonim válasza:
Jobb pszichológus, a legtöbb nem sokat ér.
2021. okt. 7. 20:46
8/8 anonim válasza:
Kutya, kutyával tök könnyű ismerkedi, és a kutya is önbizalmat ad, ha veled van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!