Egy női pszichológus tud úgy segíteni egy férfi ügyfelének,hogy ismerkedésdit játszik vele?
Igazából de, valószínűleg elvállalja.
Természetesen magánrendelés esetén...
Nem.
Ha pszichológus a nő valójában, akkor az erkölcsi kódex miatt nem jöhet össze.
Ezzel a játékkal olyan érzéseket kelthet az ügyfélben, ami miatt az ügyfél elkezd érezni valamit, és ez pszichológus-ügyfél kapcsolatban nem jó.
Azt javasolhatja viszont, hogy egy baráttal játsza el, esetleg csoportterápián egymás közt a résztvevők játszhatnak ilyent.
Nem, nincs ilyen. Semmi értelme sincs az egésznek.
1. Minden szitu más, felesleges eljátszani, mert minden leszólított nő máshogy reagál.
2. Nem ismerkedünk buszmegállóban, meg utcán idegenekkel csak úgy a semmiből.
3. Az ismerkedest a helyzet adja. Azt kell tudni megtanulni megragadni. De ha a belső késztetés nincs meg a pasiban, akkor hiába tanul be sablonszövegeket.
8-as!
Én voltam csoportterápián, játszottunk el szituációkat, ezeket nem betanulni kell és ugyanúgy elmondani idegennek azt a szöveget, inkább talán megtöri a gátlásosságot.
Beszélgettem már idegenekkel és volt olyan is, hogy egy ilyen beszélgetésből kapcsolat lett.
Nem ismerkedünk buszmegállóban, meg utcán idegenekkel csak úgy a semmiből.
Akkor hol tinderen? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!