1/12 anonim válasza:
Mármint, hogy lebeszéljen vagy technikai tanácsot adjon a siker érdekében ?
2/12 A kérdező kommentje:
első
2021. jún. 19. 06:44
3/12 anonim válasza:
Én egy pszichológust keresnèk, qki hosszú távon is tud segíteni.
4/12 TheElmorGhost válasza:
Ingyenesen lehet emailt írni lelkisegély oldalakon!
És tudd hogy értékes ember vagy. És az élet úgy szép hogy néha rossz idők járnak de ha van bennünk akarat és cselekszünk változtathtunk rajta. És minden rossz után jó jön. És szeretve vagy.
5/12 anonim válasza:
Hivd fel őket nyugodtan
6/12 anonim válasza:
Aki nem élt át hasonlókat az nem tudhatja mit érez, könnyű mondani, hogy jön még jó is az életben, ha az ember nem érzi úgy. Nekem is sokszor minden nap kihívás. Fontos, hogy akarj segítséget, és legyen akivel megbeszéld pszichológus például, aki tud olyan tanácsot adni ami segít, mert lehet ez egy betegség tünete is. A halál mindenkihez eljön egyszer, nem kell sietni, sokszor nehéz, de a jövőt nem ismerjük, olyan dolgok vannak benne, amiért érdemes maradni és átélni azokat is amik jönnek a jövőben.
7/12 TheElmorGhost válasza:
#6 Persze hogy nem könnyű képzeld tudom mit érez ezért is kell a biztatás.
8/12 anonim válasza:
Amúgy én a lelkisegély vonalat se ajánlanám nagyon senkinek. Akik felveszik a telefont, nem szakemberek, hanem gyorstalpalón végzett laikusok, kb. olyan velük beszélni, mintha megszólítanád a szomszéd nénit. Sokszor lekezelőek, türelmetlenek, közhelyeket mondanak, nem nyújt valódi segítséget. Most felhívod őket azzal, hogy te öngyilkos akarsz lenni, és ilyen tanácsokat adnak, hogy "miért akar öngyilkos lenni? annyi szép dolog van az életben!", ezzel kb. kitörölheted a segged. Aki ilyet mond egy öngyilkosjelöltnek, annak fingja nincs arról, hogy mi játszódik le ilyenkor az emberben, és hogy kéne vele beszélni.
9/12 TheElmorGhost válasza:
8# Ez egyáltalán nem igaz. Az erdélyi lelkisegély oldalon ingyen írhat bárki. Magyarok. Mind képzett szakemberek. Édesanyám is ott dolgozik és rengeteg felsőfokú képzettsége van, ahogy a többieknek is ott. Szóval nyugodtan lehet ott írni.
www.hallgatlak.ro
10/12 TheElmorGhost válasza:
9.vagyok
Ott is tevékenykedik*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!