Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintettek gáz ha valaki...

Szerintettek gáz ha valaki úgy síratja a házi állatját,mint egy jó barátot?

Figyelt kérdés

Mondjuk meghal egy házi kedvenc,pl:tengeri malac,vagy kutya.

És valaki nem akar emberek közé menni egy bizonyos ideig,mert annyira szomorú,meg egésznap a szobájában van.

Szerintettek gáz?

#Állat,depresszió,szomorú,halál
2021. jún. 18. 11:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, dehogy gáz! Szerintem az a fura, ha valaki nem gyászolja úgy a háziállatát, mint ha mondjuk egy barátját veszítette volna el.
2021. jún. 18. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a gáz, amikor a háziállatot "fogyóeszköznek" tekintik. Felénk (városban) a kutya és a macska a szó klasszikus értelmében véve társállat, gyakorlatilag családtag. Természetes, hogy mindig megviselte az egész családot, amikor egyiküket el kellett engedni, mert nem lehetett már segíteni rajta.
2021. jún. 18. 15:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a gaz, hogy Magyarorszagon az allatok meg mindig targyak a legtobb ember szamara.
2021. jún. 18. 21:23
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
8-as: Hagyjátok már ezt a gyerek-pótlék marhaságot! Én azért tartok két macskát mert macskát akarok tartani. Imádom őket és igen családtagként tekintek rájuk, persze nyílván nem úgy, mint pl. a testvéremre, de nagyon szeretem őket. Én is becézgetem őket stb. De nem gyerekpótlék. Ha gyereket akarnék, akkor szülnék egyet vagy örökbefogadnék. Ennyi. Vannak persze olyanok, nagyon kevesen, akiknek valóban gyerekpótlék, de azoknak meg van elég bajuk, mert valószínüleg nem jött össze a gyerek, őket meg azért nem kell bántani. De a többség nem gyerekpótlékként tart macskát, hanem pl. helyette vagy csak egyszerűen, mint az átlag, szereti a macskákat és macskát akar tartani.
2021. jún. 19. 18:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem gáz
2021. jún. 19. 19:08
 16/18 anonim ***** válasza:

#14: pont ezt mondom, hogy te "nem akarsz gyereket", mert most ez van beleverve mindenki fejébe, hogy a gyerek csak hátráltat abban hogy élvezd az életet. De azért az ösztön ott van, csak gondoskodnál valami kis cuki élőlényről. Na legyen akkor 2 macska.

Rengeteg párt ismerek, akik a kutyájukat dédelgetik 30-40 évesen, "nekik nem kell gyerek", vagy régóta próbálkoznak de nem jön össze.

2021. jún. 19. 20:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Na és akkor mivel magyarázod azt, ha valakinek van gyereke és macskája/kutyája stb.? Ja és ugyan úgy dédelgeti? Képzeld el, hogy semmi köze a macskának a kölykökhöz. Nem mindenkit csak a szaporodás éltet. Azért van macskám, mert szeretem őket. Továbbra sincs semmi köze az állatok szeretetének a gyerekvállaláshoz, nem vállaláshoz. Hiába próbálja a sok momzilla, dadzilla, "fogy a magyar, juj kihalunk mi lesz" stb. barom belemagyarázni és bűnbakként kezelni a háziállatokat. Gyerekként is imádtam a macskákat és tartottunk, pedig hidd el akkor aztán ennyire sem érdekelt a gyerek téma. Ha majd eljön az ideje (ha eljön) és gyereket akarok, akkor majd lesz, de a macskáimat ugyan úgy fogom szeretni és gondozni. Kár tovább ragozni.
2021. jún. 19. 20:48
 18/18 anonim ***** válasza:

#17: Az állat nem értem hogy lehetne bűnbak. Ő csak él veled szerencsétlen bezárva, mert nincs más választása, erre lett kondocionálva.

Az utcai macska meg a kajáért és melegért jár "haza" több házhoz, nem hülye az.

2021. jún. 19. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!