Szerintettek gáz ha valaki úgy síratja a házi állatját,mint egy jó barátot?
Mondjuk meghal egy házi kedvenc,pl:tengeri malac,vagy kutya.
És valaki nem akar emberek közé menni egy bizonyos ideig,mert annyira szomorú,meg egésznap a szobájában van.
Szerintettek gáz?
Nem feltétlen.
Egy állathoz is fűződhet nagyon erős kötődés.
4
Nyilván a 17 éve meglévő kutyáját síratja a ember,mert ahhoz több minden fűzződik,főleg egy aranyhalhoz képes...
Hát azért ne vegyünk már egy kalap elé egy ostoba tengerimalacot, amit az ember elsimogat 2 évig, de hülye, mint a tök, meg egy kutyát, aki annyira okos, hogy épp csak nem beszél, és imád téged, hallgat rád, szót fogad, megért mindent, empatikus stb. A kutya nem barát, hanem családtag!
(jó, most a prolik, akik úgy tartják, ahogy, nyilván nem értenek egyet, de ők még a saját gyereküket is csak a pénz miatt tartják és 18 évesen ki is dobják)
Tehát igen, normális, ha gyászolsz.
#7 mondjuk pont a tengerimalac egy okos állat.
Attól hogy te kutyafetisiszta vagy, még van aki macskát tengerimalacot vagy madarat tart.
A kutya sem családtag, hanem háziállat.
Aki családtagnak tartja az általában gyerekpótlék a szülői ösztönök elnyomására.
7-es meg 8-as,ne vesszünk ilyenen össze,nem ez volt a kérdés hogy melyik a jobb.
(Mert egy 40 éves lada nyilván ocskább egy új mercedes e osztályal képes)
Én is gyászoltam, sirattam őket, betegség miatt elveszítettem őket, orvoshoz vittem, költöttem rájuk.
Bár rájuk nem érvényes Jézus váltságáldozata, bízom benne, felismerem majd őket Isten uralma alatt, itt a földön. Ő tudja, mi fáj nekünk, mi szerez örömöt. Biztos vagyok benne, ott ők sem lesznek betegek, és nem élnek örökké, de nagyon hosszú ideig élhetnek velünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!