Mit csináljak hogy jobban aludjak?
Figyelt kérdés
Mostanság nem tudok rendesen aludni.Állandóan gondolkozom azon mit hogyan kéne csinálnom.Logikázom random felesleges dolgokon.Nagyából fél 5kor midig fel kellek.Stersszelk az időn hogyha nem tudok el aludni.
Vannak tipjeitek hogyan aludjak rendesebben?
2021. máj. 28. 19:09
1/7 anonim válasza:
Nekem ez segített: Scitec Tryptophan
A másik ötletem, hogy kezdj el sportolni, ha esetleg nem sportolnál.
2/7 A kérdező kommentje:
#1köszi a tippeket.
2021. máj. 28. 19:38
3/7 anonim válasza:
Én mindenképpen jobban tudnék aludni, ha lenne egy lány, aki éjjel hozzám bújna.
4/7 A kérdező kommentje:
3#oké
#aki meg privátban írt nekem,privátban is van határ időm meg kommentnél is.
2021. máj. 28. 19:44
5/7 A kérdező kommentje:
Szia megkaptam a linket
2021. máj. 28. 20:10
6/7 A kérdező kommentje:
Szia nincsen magyar nyelv nállam
2021. máj. 28. 20:14
7/7 anonim válasza:
A testmozgás mindenképp segít, kipróbálhatod a jógát és a meditációt is. Ehhez rengeteg anygaot találni már az interneten. Meg persze segít bizonyos alvási szokások kialakítása. Lefekvés előtt 2 órával hanyagolni a képernyőt, alkoholt, stimuláló szereket; ugyanakkor lefeküdni és kelni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!