Mit csináljak hogy ne csak 4,4és fél órát aludjak naponta?
Figyelt kérdés
Egy éve már hogy 4-5 óra alvás után felébredek utána csak forgolódom! Másnap mint A meszelt fal,érzem egyre nehezebb az életem igy.
Gyóygszert nem szeretnék nem akarok rászokni bogyókra.Milyen módon lehetne ezen segiteni?Tudna valaki tanácsot adni?Elöre is köszönném.
2018. márc. 20. 10:56
1/3 anonim válasza:
hát
szerintem kéne valami gyógyszer, lehet nem jó gyógyszert szedni, de van mikor jobb szedni, mint szenvedni nélküle
menj a háziorvoshoz, meséld el mia heylzet, és ír ki neked altatót, vagy szorongásoldót, és fogsz tudni aludni.
Nem muszály rászokni, ha ugy szeded ahogy az orvos előírja nem szoksz rá!
2/3 anonim válasza:
Mikor fekszel le és mikor kéne legkésőbb felkelned?
3/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam elnbb lefeküdni,de akkor már halni 2 kor fent voltam ha éjfélkor akkor ugy 4 fél 5 tájba ébredek és forgolodom.
2018. márc. 29. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!