De kb. mintha cukrot ennék, semmit nem érzek ezektől.
Frontint szedek pluszba az orvos tudta nélkül.
Már jeleztem neki, hogy nem vagyok jól de azt mondta így is sok a ketilept...
2021. máj. 26. 08:00
1/6 anonim válasza:
Frontint nem kellene szedni... belecsöppensz egy jó kis függőségbe. A dózis a diagnózisodtól függ. Kicsit sem mindegy, hogy skizofrénai, bipoláris zavar, valamilyen hangulati labilitás, szorongás... (én 200 mg-ot szedek)
Ha nem jó a gyógyszer és az orvosodat nem érdekli, akkor menj egy másik pszichiáterhez.
2021. máj. 26. 08:16
2/6 anonim válasza:
Hát pedig ez nem hangzik kevésnek. Egy borderline-os ismerősömnek szorongásra reggelre 0,5, estére 1 db-ot írtak fel a 25 mg-osból. Anyukám halála után adott belőle nekem, és én is be-bevettem egy fél ilyen 25 mg-osat, hogy megnyugodjak. Normál esetben 5-6 órát alszom, de ettől 12 órákat aludtam, mintha agyonvertek volna. Szóval ez nem egy gyenge szer...
2021. máj. 26. 16:53
3/6 anonim válasza:
2# tényleg nem gyenge, de a hatékony terápiás dózis 150 mg-nál kezdődik.
Óvatosan kell elkezdeni, 25 mg-osat adtak először nekem is, 2 hétig zombi voltam és elaludtam az esti előadásokon... Kb 2-3 hét mire hozzászokik a szervezet. Most vagyok 200 mg-on és nem igazán van altató hatása.
2021. máj. 26. 16:57
4/6 anonim válasza:
Reggel 25 mg plusz hangulat stabilizátor este 100 mg megint hangulat stabilizátor és este még szedek rivotrilt is. Nekem ez bevált ennél többet nem szeretnék, jókat alszok nekem ez a legfontosabb mert ez eldönti mindig a másnapot hogyan érzem magam mentálisan. A reggeli 25mg kicsit el álmosít de fekete tea vagy kávé segít már hozzászoktam senki meg nem látja rajtam hogy szedek ilyeneket. Eleinte volt hogy szédültem biciklin reggelente de hozzászoktam. A lítium volt nagyon durva azt nem kívánom senkinek se. Bipolárisra szedem. Mondjuk szerintem hizlal de ha ez a ára akkor ez van. Sokkal kajára vagyok amióta ezt szedem, de amikor figyelek a kajára és a mozgásra akkor tudok fogyni. Nekem memória zavart is okoz de fokozottan ügyelek arra hogy minden nap használjam az agyam vagy angolozok vagy vagy több féle dolgot olvasok. A rövidtávú memóriám eléggé leromlott főleg délelőtt ezért mindig mindent leírok papírra. A vérképem viszont jó. De inkább nem olvasom el mellékhatásokat. Mindenkire máshogy hat más adag, függ az életkortól magasságtól súlytól nemtől stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!