Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Esténként szerintetek a sör...

Esténként szerintetek a sör vagy a 0,25-ös frontin a kevésbé problémás?

Figyelt kérdés

Esténként rámtör a súlyos depresszió, pánik. Mind a a frontin és a sör is segít. Ti melyiket választanátok és miért?

Nekem a frontinban nagyon zavaró hogy ki vagyok szolgáltatva az orvosomnak. Az alkoholizmus meg nyilván brutálisan káros, de nem ilyen kis mennyiségnél.

2021. máj. 15. 17:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akkor nyomom ha van rá lehetőség. Igazából nem nagy adag, 2,5 mg. Van 1mg os tabletta is, abbol csak 2, 5 szem ez a dózis. Ellazulok tőle, inkább felporget mint almosit, szorongasoldó hatása miatt. Olyan mintha minden problémád megszunne, más embernek érzem magam tőle. Egy idő után mondjuk kicsit kikedzult a szervezetem, 4 óra ébrenlét után kicsit elalmosodtam, azt aludtam 15 órát xd Nem nyomom most egy ideig, de néha jó, inkább ez mint a kabszer.
2021. máj. 18. 21:18
 22/24 anonim ***** válasza:
Rossz életem miatt tolom amúgy
2021. máj. 18. 21:18
 23/24 A kérdező kommentje:

Igaz, en is ismertem olyat aki napi 3mg-t nyomott elvileg. De o intezetben elt csorgonyalu szerencsetlenek kozott.

Azert remelem sikerul mas megoldast talalnod a problemaidra. Nekem az egyeni terapia nem jott be. Most csoport terapiaval probalkozom

2021. máj. 19. 11:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha esténként 1 pohár (ami ugye 3 dl!) sört megiszol, attól baj nem lesz. Nyilván igyekezz megoldani a szorongás forrását, szóval ne az legyen, hogy két hónap múlva már 1,5 liter sör megy le esténként..
2021. máj. 23. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!